ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

"Ψώνιζε" πελάτες από ερωτική ιστοσελίδα







Έμενε σε ακριβό ξενοδοχείο της Αθήνας και... ψώνιζε πελάτες μέσω γνωστής ιστοσελίδας για ερωτικά ραντεβού στην Ελλάδα. Η Ανέτ από τη Λετονία ήταν μια από τις δεκάδες κοπέλες που εκδίδονται μέσω διεθνούς κυκλώματος. Δουλεύουν σε όποια χώρα τους ζητηθεί, ανάλογα με την... πελατεία. Στην ιστοσελίδα μπορεί κανείς να ... διαλέξει κοπέλες ή πορνοστάρ που εκδίδονται έναντι ποσών από 200 έως 1.000 ευρώ.
Μέσω της ιστοσελίδας αυτής ένας αστυνομικός του Τμήματος Ηθών έκλεισε ραντεβού με την Ανέτ στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου διέμενε τις τελευταίες ημέρες.

Η τιμή καθορίστηκε στα 400 ευρώ. Μόλις η κοπέλα πήρε τα χρήματα ο αστυνομικός της πέρασε χειροπέδες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν δεκάδες σημειώσεις με ονόματα e-mail και κινητά τηλέφωνα πελατών της 21χρονης, αλλά και τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα πολλών ξενοδοχείων σε πόλεις τις Ευρώπης όπου είχε “δουλέψει” κατά καιρούς.

Η Ανέτ εργαζόταν για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος πορνείας με έδρες πόλεις όπως το Άμστερνταμ, η Πράγα και η Βουδαπέστη και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν έχει συναντήσει ποτέ τους εγκεφάλους αλλά να καταθέτει χρήματα από τις παγκόσμιες ερωτικές περιοδείες σε διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου