ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

"Πέπλο μυστηρίου" για το άδειο φέρετρο του βρέφους - Η υπόθεση αυτή με το άδειο φέρετρο εξακολουθεί και συγκλονίζει το πανελλήνιο






«Πέπλο» μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την μακάβρια υπόθεση εξαφάνισης της σορού νεογνού μέσα από το φέρετρό του, που είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Δεκέμβρη στη Θεσσαλονίκη.Όπως έγινε γνωστό μετά την ολοκλήρωση του εργαστηριακού ελέγχου, το δείγμα ιστολογικού υλικού... του νεογνού, που κράτησε ο ιατροδικαστής κατά τη νεκροτομή του βρέφους, κρίθηκε ως «μη αξιοποιήσιμο», καθιστώντας αδύνατη την ταυτοποίηση του ή μη με το δείγμα που ελήφθη από τους γονείς.
Αυτή η εξέλιξη έχει ως συνέπεια να παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα γύρω από την τύχη της σορού του βρέφους. Η εξέταση έγινε στα εργαστήρια της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν νεαρό ζευγάρι ζήτησε -μετά από εισαγγελική εντολή- να γίνει εκταφή της σορού του παιδιού τους σε κοιμητήρια της ανατολικής Θεσσαλονίκης και διαπιστώθηκε ότι το φέρετρο ήταν άδειο.

Οι γονείς αμφισβήτησαν ότι το νεκρό κοριτσάκι που τους παραδόθηκε από το νοσοκομείο για να θάψουν ήταν δικό τους και προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, ζητώντας να γίνει εκταφή και εξέταση DNA.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Θεσσαλονίκης, το κοριτσάκι είχε γεννηθεί πρόωρα στις 5 Απριλίου, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, αλλά μετά από λίγες ημέρες στις 25 εκείνου του μήνα εξέπνευσε.

Μιλώντας στο NewsIt ο ιατροδικαστής Δημήτρης Ψαρούλης δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής τον Απρίλιο προέκυψε ότι το βρέφος πέθανε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που προκαλεί πύκνωση των πνευμόνων. Ο κ. Ψαρούλης αποκάλυψε επίσης ότι εκείνο το διάστημα άλλα δύο βρέφη είχαν πεθάνει από την ίδια ακριβώς αιτία. Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής κλήθηκε από την αστυνομία να είναι μπροστά στην εκταφή του βρέφους, προκειμένου εν συνεχεία να κάνει την εξέταση DNA, όπως επιθυμούσαν οι γονείς.

Οι γονείς δεν είχαν πειστεί για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους ότι το παιδί στον τάφο είναι το δικό τους και ζήτησαν από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης να παραγγείλει την εκταφή της σορού του βρέφους, όπως και έγινε. Εκεί προκλήθηκε σοκ στους γονείς, καθώς το πτώμα του βρέφους δεν υπήρχε μέσα στον τάφο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου