ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ερώτηση του Θανάση Χαντάβα για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας και δύο αναφορές για τα Γρεβενά... Αετός: Τα Γιάννενα μας "εμπαίζουν";

http://www.chantavas.gr//images/rsgallery/display/%20.jpg.jpg









Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο κατέθεσε την Πέμπτη  26/5 στη Βουλή των Ελλήνων, ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Η επίκαιρη αυτή ερώτηση, εφόσον κληρωθεί από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα συζητηθεί στη Βουλή την επόμενη ...
Πέμπτη ή Παρασκευή. Ειδάλλως θα ακολουθήσει την πορεία των απλών ερωτήσεων .
Το ακριβές κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης έχει ως εξής:
«Κύριε Υπουργέ,
Όπως γνωρίζετε, υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, λειτουργεί το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, το οποίο αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης επισκεπτών και ουσιαστική αναπτυξιακή συνιστώσα της περιοχής και του ορεινού όγκου του Νομού.
Λόγω των κλιματολογικών συνθηκών και των γεωμορφολογικών χαρακτηριστικών της περιοχής, οι αναπτυξιακές προοπτικές του, είναι ακόμα μεγαλύτερες. Πλην όμως έχει παραμεληθεί από την Πολιτεία, δημιουργώντας εύλογα την ανησυχία των φορέων και των παραγωγικών τάξεων του Ν. Γρεβενών.
Από τις έτοιμες μελέτες και εγκεκριμένες πιστώσεις περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε ανακοινώσει η Νέα Δημοκρατία καμία νέα επένδυση δεν πραγματοποιήθηκε.
Έχουν παρέλθει επτά μήνες από την παραίτηση της Διοικούσας Επιτροπής του Χιονοδρομικού Κέντρου και δεν έχει οριστεί ακόμα νέα Επιτροπή.
Οι οκτώ επιτυχόντες τεχνικοί χειριστές, παρότι ο διορισμός τους αποφασίσθηκε σύμφωνα με το υπ’ αριθμόν πρωτ. 8756/3-3-2010 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, δεν έχουν προσληφθεί ακόμη.
Από τη διακοπή λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου μέχρι σήμερα, δεν έχουν αποκαθηλωθεί ακόμα τα καθίσματα και οι άγκυρες συρματόσχοινων των αναβατήρων και υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν ζημιές στις εγκαταστάσεις, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα.
Ερωτάστε:
1. Γιατί καθυστερεί ο ορισμός της νέας Διοικούσας Επιτροπής και πότε:
Α) Θα προσληφθούν οι τεχνικοί χειριστές;
Β) Θα ληφθούν μέτρα για την συντήρηση των εγκαταστάσεων;

2. Υπάρχουν εγκεκριμένες πιστώσεις και σχεδιασμός για την αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, με σκοπό την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου;»

Επίσης, ο κ. Χαντάβας κατέθεσε δύο αναφορές, την μία προς την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λ. Κατσέλη και την άλλη προς την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κα Κ. Μπατζελή.
Η πρώτη αφορά το αίτημα «Έγκρισης χρηματοδότησης του έργου «Προώθηση Ευρυζωνικών Υπηρεσιών και Εφαρμογών με χρήση Wi-Fi Hot Spots στην ΤΕΔΚ Γρεβενών», στα πλαίσια του Υπηρεσιακού Προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας και η δεύτερη την «Καταγραφή των ζημιών και καταβολή αποζημίωσης των κερασοπαραγωγών της Αμυγδαλιάς Γρεβενών».

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: κ.Βουλευτά γνωρίζετε ότι ο "Φορέας Πίνδου" (με έδρα τα Ιωάννινα- Ασπραγγέλους-) δεν ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους για το Χιονοδρομικό της Βασιλίτσας;   Όταν ξεκινάμε έτσι, πως θα τους ανεχθούμε ως "επιβλέποντες"  και την Διοίκηση της Δυτικής Μακεδονίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου