ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Καλαμπάκα: Μάνα κατηγορεί τον πατέρα ότι βίασε την κόρη τους








Ένα απίστευτο θρίλερ με 7χρονο κοριτσάκι το οποίο έχει βιαστεί κατ’ εξακολούθηση εκτυλίσσεται στην Καλαμπάκα Τρικάλων. Ο εφιάλτης για τη μικρούλα ξεκίνησε πριν από κάποιους μήνες και η μητέρα καταγγέλλει ότι ο δράστης είναι ο ίδιος ο σύζυγός της! Η υπόθεση, που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της περιοχής, αποκαλύφτηκε... όταν εκπαιδευτικός του ειδικού σχολείου στο οποίο φοιτούσε το άτυχο παιδί (που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες) είδε αίμα γύρω από την περιοχή των γεννητικών του οργάνων. Εντρομη, το πλησίασε για να δει αν όντως ήταν αίμα αυτό που είχε παρατηρήσει και αφού σιγουρεύτηκε, τηλεφώνησε αμέσως στη μητέρα του. Παράλληλα, προσπάθησε να ηρεμήσει το παιδί το οποίο είχε τρομοκρατηθεί.

Σε λίγη ώρα έσπευσε στο σχολείο αλαφιασμένη η μητέρα, η οποία πήρε την κόρη της και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να την εξετάσουν οι γιατροί. Η ίδια δεν πίστευε στα αφτιά της όταν της ανακοίνωσαν ότι διαπίστωσαν σημάδια βιασμού. Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, πήγε γραμμή στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας ανέφερε «διακόρευση του ανήλικου παιδιού». Στο πόρισμα επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει παρθενικός υμένας, γεγονός που μαρτυρά ότι ο βιασμός της 7χρονης γινόταν κατ’ εξακολούθηση, ωστόσο δεν μπορεί ακόμα να εξακριβωθεί ο ακριβής χρόνος τέλεσης της αποτρόπαιης αυτής πράξης.

Η μητέρα και άτομα από το συγγενικό της περιβάλλον κατήγγειλαν ως ένοχο τον πατέρα, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα. Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος -ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι άνεργος- αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου απολογήθηκε για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας και αποπλάνησης ανηλίκου. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού εκκρεμεί το πόρισμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης του κοριτσιού.

Όπως είπε στην «Espresso» ο αστυνομικός διευθυντής Τρικάλων Χρήστος Μπούρας: «Η ανάκριση συνεχίζεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο και συμπληρωματικών διώξεων, κάτι που θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στο ανήλικο κορίτσι, τη διενέργεια της οποίας έχει διατάξει ο ανακριτής».

Το παιδάκι νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου παρακολουθείται από γιατρούς και ψυχολόγους προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές στην τραυματισμένη ψυχή του.

Την ίδια στιγμή, ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας από το περιστατικό, οι κάτοικοι της οποίας προσπαθούν να καταλάβουν ποιος μπορεί να έκανε τόσο κακό στο 7χρονο αγγελούδι.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου