ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Κύμα φυγής από την ΕΛ.ΑΣ. λόγω ασφαλιστικού







Κλίμα ανασφάλειας και φυγής από το Σώμα, έχουν δημιουργήσει τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης στους αστυνομικούς και κυρίως σε όσους έχουν συμπληρώσει τα απαιτούμενα χρόνια για την συνταξιοδότηση τους.Σύμφωνα με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, σχεδόν 1.300 συνάδελφοι τους... είχαν υποβάλει παραιτήσεις έως την Παρασκευή, ενώ εκτιμάται πως μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί αρκετά.
Όπως έλεγαν: «Σήμερα οι αστυνομικοί διακατέχονται από αγανάκτηση, προβληματισμό και απογοήτευση και δυστυχώς αυτό έχει αντίκτυπο και στην εργασία τους, καθώς τα οικονομικά προβλήματα είναι το μόνο ζήτημα που τους απασχολεί αυτή τη στιγμή».

Την ίδια στιγμή αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πιθανολογούν πως θα αυξηθούν εντός των προσεχών ημερών και οι αιτήσεις προς τον Αρχηγό του Σώματος Ελευθέριο Οικονόμου από αστυνομικούς που θα ζητούν έγκριση για 2η εργασία.

Όπως λένε εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων: «Η δεύτερη εργασία για τους αστυνομικούς είναι πλέον αυτοσκοπός για να συμπληρώσουν το ήδη πενιχρό εισόδημά τους και μάλιστα ορισμένοι έχουν επιλέξει να κάνουν τους ασφαλιστές, να εργάζονται σε οικοδομές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου