ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Βγενόπουλος για αγωγή Σηφουνάκη

 







Στις αίθουσες των δικαστηρίων οδηγείται η κόντρα μεταξύ του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Νίκου Σηφουνάκη και του προέδρου της MIG κ. Αντρέα Βγενόπουλου σχετικά με τη χορηγία του τελευταίου, ύψους 50 εκατομμυρίων δραχμών, για αποκατάσταση των... πυρκαγιών στη Σάμο, πριν από περίπου μία δεκαετία.Σε ανακοίνωση του ο κ. Βγενόπουλος αναφέρει: «Ο κ. Ν. Σηφουνάκης κατέθεσε αγωγή εναντίον μου, αφού έμαθε ότι η Δικαιοσύνη έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα για σχετικές υποθέσεις που τον αφορούν. Καλοδεχούμενη η αγωγή, αλλά απορώ και τον προκαλώ γιατί δεν μου υπέβαλε και μήνυση στα Ποινικά Δικαστήρια. Εγώ θα του καταθέσω και αγωγή και μήνυση και ελπίζω μέχρι την εκδίκασή της να έχει αλλάξει η πρακτική της αντιμετώπισης της «ασυλίας» των βουλευτών», αναφέρει σε δήλωση του ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

«Επιτέλους τέλειωσαν τα επικοινωνιακά τερτίπια και θα μιλήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη», προσθέτει ο κ. Βγενόπουλος.
Ο κ. Σηφουνάκης, δια των συνηγόρων του κατέθεσε σήμερα αγωγή, για τους ψευδείς, όπως αναφέρει, ισχυρισμούς του κ. Βγενόπουλου, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τον υφυπουργό, κατ΄ επανάληψη χρησιμοποίησε εν γνώσει του ψεύδη, προκειμένου να τον συκοφαντήσει για την γνωστή πλέον υπόθεση της Σάμου, αν και εκ των προτέρων γνώριζε ότι παραποιούσε προκλητικά την αλήθεια.

Σε δήλωσή του ο κ. Σηφουνάκης αναφέρει ότι "Είναι δικαίωμα και υποχρέωση κάθε πολίτη σε κάθε συντεταγμένη και ευνομούμενη πολιτεία να προστατεύει την αξιοπρέπεια και την πολιτική του υπόσταση και να μην επιτρέπει σε κανένα να την εξαχρειώνει και να διασύρει με τον τρόπο που έκανε ο κ. Βγενόπουλος, δηλαδή με απίστευτα ψεύδη και συκοφαντίες".

Ο κ. Βγενόπουλος, σημειώνει ο κ. Σηφουνάκης, δεν ανασκεύασε τους ψευδείς ισχυρισμούς του και όταν ακόμα οι φορείς της Σάμου, ο νυν και τέως Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Πυθαγορείου, με δηλώσεις τους απέδειξαν δημοσίως ότι ήταν οι αποκλειστικοί αποδέκτες και διαχειριστές - μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων - της χορηγίας της Marfin για την φύτευση ελαιοδένδρων που είχαν καεί.

Καταλήγοντας ο υφυπουργός αναφέρει "Εκείνος πλέον που χρωστάει εξηγήσεις στην ελληνική κοινωνία, τις οποίες θα κληθεί να δώσει μέσω της Ελληνικής Δικαιοσύνης, είναι ο κ. Βγενόπουλος, που για πολλοστή φορά, εξαπολύει κατά βούληση σχεδιασμένες με όλες τις επικοινωνιακές τεχνικές επιθέσεις σε βάρος θεσμών και προσώπων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου