ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΚΟΖΑΝΗ: Σύλληψη αστυνομικού για άσκοπους πυροβολισμούς πριν το γάμο του

http://static.madata.gr/thumbnail.php?file=2010_IMAGES/O/oplo_707755116.jpg&size=article_large





Από τα σκαλιά της εκκλησίας στο... νοσοκομείο Κοζάνης βρέθηκε ένας γαμπρός και μάλιστα αστυνομικός, ο οποίος θέλησε να ρίξει με το υπηρεσιακό του περίστροφο μπαλοθιές λίγη ώρα πριν από το μυστήριο! Ο 37χρονος αστυνομικός, ενώ ετοιμαζόταν να συναντήσει στην εκκλησία την εκλεκτή της καρδιάς του, άρχισε να ...πυροβολεί άσκοπα στον αέρα, με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί στο αριστερό του χέρι και να τραυματίσει και έναν 74χρονο συγγενή του στο δεξί χέρι. Στο σπίτι του γαμπρού επικράτησε πανικός, ενώ συγγενείς και φίλοι που είχαν πάει για να τον ξυρίσουν μετέφεραν άρον-άρον τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου εξακολουθούν να νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Στο νοσοκομείο ωστόσο μετέβησαν και άντρες της Ασφάλειας, οι οποίοι με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο 37χρονος ήταν συνάδελφός τους που υπηρετεί στο τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πτολεμαΐδας. Εναντίον του δράστη, που νοσηλεύεται φρουρούμενος, σχηματίστηκε δικογραφία. Οταν πάρει εξιτήριο, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ το υπηρεσιακό του όπλο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.
Μάλιστα με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 37χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ εις βάρος του διατάχθηκε και Ενορκη Διοικητική εξέταση. Οσο για τον γάμο; Η νύφη έμεινε με το νυφικό στο σπίτι της και δεν πήγε στην εκκλησία, καθώς ενημερώθηκε εγκαίρως για το περιστατικό, οι καλεσμένοι αποχώρησαν από την εκκλησία και οι συγγενείς περιμένουν πια πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση, ώστε να οριστεί νέα ημερομηνία για τον γάμο...

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου