ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Βάζουν βηματοδότη στον Βοσκόπουλο









 Ακυρώθηκε το προγραμματισμένο χειρουργείο του Τόλη Βοσκόπουλου που ήταν να γίνει σήμερα το πρωί λόγω έντονων αρυθμιών που συνεχίζει να παρουσιάζει. Τώρα συνεχίζει να υποβάλλεται σε προχειρουργικές εξετάσεις έτσι ώστε το χειρουργείο να γίνει αύριο. Βρίσκεται στον 5ο όροφο στο δωμάτιο 535 ενώ στο πλευρό του και η Άντζελα...
Γκερέκου η οποία έφτασε στο Ναυτικό Νοσοκομείο λίγο μετά τις 10 το πρωί. Ο Τόλης Βοσκόπουλος εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με καρδιακές αρυθμίες και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.
Το νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για προγραμματισμένο ραντεβού ωστόσο συγγενής του έκανε μίλησε για καρδιακό επεισόδιο.
Η υγεία του Τόλη Βοσκόπουλου ενδεχομένως να είχε καταπονηθεί τις τελευταίες ημέρες, μετά τις ραγδαίες αποκαλύψεις για το χρέος των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία που είχε ως συνέπεια την παραίτηση της συζύγου του, Άντζελας Γκερέκου από τη θέση της υφυπουργού Τουρισμού και Πολιτισμού.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος εδώ και χρόνια πάσχει από κολπική μαρμαρυγή για την οποία ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή. Χθες το βράδυ στις οκτώ ένιωσε κάποια δυσφορία, ίσως ανέβηκε η πίεσή του, καθώς αυτό είναι ένα “κλασικό” σύμπτωμα της ασθένειας.

1 σχόλιο:

  1. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή