ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Επεισόδια στο Γ. Καραϊσκάκης - Τα σπάσανε οι οπαδοί του Ολυμπιακού...

 





Αποκλεισμένοι είναι οι γύρω δρόμοι από το Γεώργιος Καραϊσκάκης μετά την ήττα σοκ του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό του από την έξοδο στο Champions League. Εξαγριωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έσπασαν καθίσματα και προσπάθησαν να εισβάλλουν στα αποδυτήρια...



Με το σφύριγμα της λήξης, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξεκίνησαν να πετoύν αντικείμενα στην φυσούνα, από όπου αποχωρούσαν οι παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, μπροστά από τα επίσημα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου - λάμψης, ενώ στη συνέχεια άνδρες μιας διμοιρίας που βρισκόταν μέσα στην θύρα των επισήμων συνεπλάκησαν με οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Πανδαιμόνιο επικράτησε στη φυσούνα και υπήρξε ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών, ενώ ο έντονος τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Γκαρσία το θρίαμβο του ΠΑΟΚ, προκάλεσε το μένος φιλάθλων και αντίπαλων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.
ΦΩΤΟ 
EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
O Βλάνταν Ίβιτς επέστρεψε ένα μπουκάλι στην εξέδρα και του την... έπεσαν οι Μήτρογλου και Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ την ίδια ώρα στη φυσούνα πλακώνονταν ο Μπράβο με τον Γκαρσία, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μπρούνο Τσιρίλο λειτούργησαν σε ρόλο... πυροσβέστη και η κατάσταση μετά από λίγα λεπτά εκτονώθηκε.
Επεισόδια και στο πάρκινγκ
Επεισόδια όμως έλαβαν χώρα και εκτός γηπέδου. Οπαδοί συγκρούστηκαν με αστυνομικούς στο πάρκινγκ, έγινε χρήση δακρυγόνων και η ένταση εκτονώθηκε.
Ολυμπιακός: «Κατανοούμε, αλλά... καταδικάζουμε»
Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε την κατανόηση της για την απογοήτευση των φιλάθλων της ομάδας, λόγω της κακής πορείας της φέτος, όμως καταδίκασε τις βίαιες ενέργειες μερίδας αυτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κατανοούμε το παράπονο και τη αγανάκτηση των φιλάθλων της ομάδας, ωστόσο δεν κατανοούμε τη συμπεριφορά ορισμένων που είχαν την λογική του σπασίματος. Δεν βοηθούν με αυτό τον τρόπο την ομάδα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε συνηθίσει τους φίλους της ομάδας να βγαίνει αυτή πρώτη και να κατακτά πρωταθλήματα όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον στόχος μας είναι να συγκεντρωθούμε για να εμφανιστεί η ομάδα όπως πρέπει την επόμενη χρονιά».
ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Η αστυνομία τους απώθησε ρίχνοντας δακρυγόνα. Ωστόσο η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου αφού περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν  αποκλείσει το γήπεδο και δεν άφηναν τους παίκτες να βγουν έξω.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου