ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Eurovision 2010:- Γιώργος Αλκαίος: Ευχαριστώ , δεν θα ξαναπάω...

http://img.youtube.com/vi/-W6EPS6DML8/0.jpg









Ο Αλκαίος το κέρδισε το στοίχημα της Eurovision! Το σεμνά και ταπεινά του Αλκαίου κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο τραγουδιστής της Ελληνικής αποστολής πήρε εκτός από την 8η θέση στον τελικό, το δεύτερο βραβείο των κριτικών όλων των χωρών για την σεμνή και καταπληκτική παρουσία τους σε όλη τη διάρκεια της Γιουροβίζιον...
Το πρώτο βραβείο σχολιαστών πήγε στον Ισραήλ με το Milik.
Την 8η θέση της Eurovision 2010 κατέκτησε η χώρα μας με 140 βαθμούς! Ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends έκαναν μία καταπληκτική εμφάνιση στην σκηνή του «Telenor Arena» και κατάφεραν να βάλουν την Ελλάδα στο top 10 παρά την ελάχιστη οικονομική στήριξη από την ΕΡΤ και με μοναδικό τους όπλο την πίστη στο τραγούδι και την Ελληνική ψυχή! Όπως έγινε γνωστό, στον ημιτελικό μας τερματίσαμε δεύτεροι.
Όπως είπε ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Ευαγγέλου το παράπονο του Γιώργου Αλκαίου ήταν η βαθμολογία από την Τουρκία. Γιατί ο τραγουδιστής που έκανε την Ευρώπη να τραγουδά ΟΠΑ είναι γνωστός στην γείτονα χώρα με τα τραγούδια του. Αν είχαμε πάρει βαθμό από την Τουρκία μπορεί η θέση μας να ήταν υψηλότερη.
Τελικός Eurovision 2010  στο  Όσλο και μετά από μια καταπληκτική βραδιά γεμάτη αγωνία η Γερμανία κέρδισε την πρώτη θέση της Eurovision 2010 με τη Lena να τραγουδάει το Satellite. Η Ελλάδα με τον Γιώργο Αλκαίο πήγε  καλά και ήρθε στην 8η θέση, με μια εκπληκτική εμφάνιση που ξεσήκωσε το κοινό. Κατάφερε να κερδίσει 4 12άρια και συνολικά πήρε 140 βαθμούς.
Με 10 μας βαθμολόγησε η Σερβία, 8 μας έβαλαν οι Γερμανία, Πορτογαλία και Ισλανδία, 7 «τσιμπήσαμε» από την Μάλτα, την Φινλανδία και την Ρουμανία, ενώ 5 μας έδωσαν η Σλοβακία, η Βουλγαρία και η Ισπανία.
Όπως είπε ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Ευαγγέλου από το Όσλο στο "Μες την Καλή χαρά", το παράπονο του Γιώργου Αλκαίου ήταν η βαθμολογία από την Τουρκία. Γιατί ο τραγουδιστής που έκανε την Ευρώπη να τραγουδά ΟΠΑ είναι γνωστός στην γείτονα χώρα με τα τραγούδια του. Αν είχαμε πάρει βαθμό από την Τουρκία μπορεί η θέση μας να ήταν υψηλότερη.
Η Κύπρος δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει κάτι σημαντικό, τερμάτισε στην 21η θέση.
"Η Eurovision μου άνοιξε κάποιες πόρτες... Ήταν για μένα μια συγκλονιστική εμπειρία που όμως δεν θα ήθελα να την ξαναζήσω επί σκηνής" λέει ο Γιώργος Αλκαίος με σεμνότητα και συμπληρώνει πως δεν θα δήλωνε πάλι συμμετοχή αλλά θα έγραφε τραγούδι για την Eurovision. "Ηταν μια συγκλονιστική για μένα εμπειρία. Κάναμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και πήραμε μια δυνατή θέση" είπε ο τραγουδιστής του ΟΠΑ. "Τα ξένα κανάλια ασχολήθηκαν πάρα πολύ μαζί και μου άνοιξαν πολλές πόρτες". Σχολιάζοντας το τραγούδι που κέρδισε την πρωτιά τόνισε "Ήταν ένα έξυπνο τραγούδι. Το είπα από την αρχή. Ήταν καθαρά ευρωπαϊκό. Μέσα στο κλίμα της εποχής. Άξιζε. Ήταν πολύ καλή".
 mantata.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου