ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

greveniotis: Η "επάρατη" Δεξιά...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYuYryqEa9Z9-VmEoj8R6bIKY5GiFY6xLhfJorNsyDE3vtFVOgB15ACFDb8Wqg1scOdOLuKZzOdxxUsYdSMmMy9YWqEDjwt6XhpBiW-iAT4Xu7IgPcHqGyZE3h6u8NPn5_zBBlg5RwnHlm/s1600/Cosco_Hellas.jpg






Μετά την επιτυχημένη επένδυση της Εθνικής Τράπεζας του 2006 με την εξαγορά της Finansbank, η Εθνική ανοίγει 75 νέα υποκαταστήματα Finansbank στην Τουρκία το 2010. Χθες ήρθαν οι Κινέζοι της COSCO για την οριστικοποίηση της συμφωνίας και την υπογραφή της σύμβασης. Η σύμβαση προβλέπει...
την αναβάθμιση και λειτουργία του λιμανιού του ΟΛΠ για 35 χρόνια. Επίσης η COSCO, μέχρι το 2015 θα κατασκευάσει και άλλη μια προβλήτα στο λιμάνι.

Για να έχετε μια τάξη μεγέθους η επένδυση θα αποφέρει 3,5 δις ευρώ στην Ελληνική οικονομία. Τίποτα δηλαδή μικροπράγματα... To 25% της 1ης δόσης του δανείου που πήραμε από την Ε.Ε !!!!
Ο πρόεδρος της Ν.Δ κατά... την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού στην Ρηγίλλης αναφέρθηκε, στην αλλαγή στάσης όσων κάποτε αμφισβήτησαν την ανάγκη αυτής της επένδυσης και που σήμερα, ευτυχώς, και εκείνοι θεωρούν αναγκαία.

Για να μην ξεχνιόμαστε και επειδή μας ζάλισαν τα κανάλια με την κα Κατσέλη και τους Κινέζους:
Το ΠΑΣΟΚ δεν μιλούσε για ξεπούλημα των λιμανιών;
Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε υποστηρίξει ότι δεν θα αναγνωρίσει καμία συμφωνία;
Ο Παπουτσής στη Βουλή δεν μιλούσε για μέγα σκάνδαλο;
Δεν οργάνωναν πορείες έξω απ το Υπουργείο Ναυτιλίας για να ακυρώσουν τη συμφωνία;
Έστω και αργά, άλλη μια επένδυση της "επάρατης" Δεξιάς, πήρε "σάρκα και οστά"....

3 σχόλια:

  1. Λησμόνησε ο ''greveniotis'' να μας πει για το κόστος του προγράμματος εθελουσίας εξόδου για 300 εργαζομένους του ΟΛΠ που έλαβαν ''μπόνους'' 230.000 ευρώ έκαστος, μεγαλύτερο και από αυτό που έδωσε ο ΟΤΕ, δηλαδή 1 δις. ευρώ σε 4.000 εργαζομένους (217.000 ανά εργαζόμενο). Τέλος, για το κόστος που υπέστησαν τα ασφαλιστικά ταμεία δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, το ''δεν υπάρχει σάλιο'' τα λέει όλα.
    Κανείς σόφρων δεν λέει όχι στους επενδυτές, όμως κάθε εχέφρων αρνείται να πληρώσει ''χρυσάφι'' κάθε εξωφρενική συμφωνία της ''επάρατης Δεξιάς''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ πάντα έτσι ήταν. Από την ύπαρξή του. Με το ψέμα και τις υποσχέσεις έβγαινε στην εξουσία. Ξεχνάμε το γνωστό έξω ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ή ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Αλλά μετά φτάσαμε στο DAVOS, Ίμια κλπ. με όλα τα επακόλουθα. Το ίδιο έκανε και τώρα. Πριν τις εκλογές του 2009 έλεγε έξω οι κινέζοι, λεφτά υπάρχουν κλπ. και τώρα παρακαλάει από εδώ και από εκεί και ακολουθεί τις προεκλογικές εξαγγελίες της έπαρατης δεξιάς. Ευτυχώς υπάρχει το άλλοθι των 5 χρόνων της επάρατης δεξιάς και οι ίδιοι νομίζουν ότι δικαιολογούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς δεν είναι ''άλλοθι'' τα 5 χρόνια, αλλά η πλήρης χρεοκοπία της χώρας μας σε οικονομικό, κοινωνικό και ηθικό πεδίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή