ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Το φινάλε του LOST κινδυνεύει από...τρελλό δορυφόρο








Ένας δορυφόρος «ζόμπι», που τριγυρνά αδέσποτος και ηλιοχτυπημένος στο διάστημα, απειλεί το πολυαναμενόμενο φινάλε της διάσημης σειράς LOST (Οι αγνοούμενοι), το οποίο είναι προγραμματισμένο να προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή στις ΗΠΑ.Ο δορυφόρος Galaxy 15 έχασε...το φως του και το δρόμο του στις 5 Απριλίου χτυπημένος από μία σφοδρή ηλιακή καταιγίδα. Από τότε, ταξιδεύει σε ανεξέλεγκτη τροχιά. Αυτές τις μέρες, αναμένεται να εισέρθει στην τροχιά των δορυφόρων που εξυπηρετούν την αμερικανική τηλεόραση προκαλώντας παρεμβολές στις εκπομπές του τηλεοπτικού σήματος.

Την Κυριακή, θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς LOST, διάρκειας διόμισι ωρών. Θα προηγηθεί μαραθώνιος προηγούμενων επεισοδίων και ειδικές εκπομπές, όλες αφιερωμένες σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές παγκοσμίως στην ιστορία της τηλεόρασης. Μετά την προβολή του τέλους, το ABC θα δείξει ένα σπέσιαλ σόου με τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Οι τεχνικοί της εταιρείας ιδιοκτήτριας του δορυφόρου, καθώς και των εταιρειών καλωδιακής τηλεόρασης που πωλούν τα τηλεοπτικά πακέτα στους συνδρομητές, προσπαθούν μέρα-νύχτα να αποτρέψουν το μοιραίο, μια που το βράδυ της Κυριακής, δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές θα στηθούν με ανυπομονησία μπροστά στους δέκτες τους για να μάθουν τα μυστικά του Νησιού.

Αμέσως μετά βέβαια, θα πάρει φωτιά το Ίντερνετ με εκατομμύρια χρήστες να κατεβάζουν το φινάλε - αν τους κάνει τη χάρη ο δορυφόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου