ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

O KAIΡΟΣ: Ζέστη και την Κυριακή






Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας. Από το βράδυ στη δυτική Μακεδονία αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο  από 08 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα νησιά του Ιόνιου, την  Ηπειρο, τη δυτική στερεα ...και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται απο το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 4 μποφόρ και η θαρμοκρασία θα κυμανθεί απο 09 έως 27 βαθμούς Κελσίου.   
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και  ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη   ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου