ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Play ωχ!!! Παραλειπόμενα...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrNVw1gaw3PiK-1eCaWOE7CY6-LQMgQrEzSWlNg66uhTg2mkd-mVugw9Em0DFw-rNjdq0KjcQQlgLf4xdMJtgd2I2Q91C60b9Jc-evWw4PK-Cw1tEt4KaGR00kfTn46zvEBnWTIad7yJI/s1600/bazakas002.jpg





ΣούπαLeague λοιπόν τέλος. Βρε, τον κακομοίρη το Θρύλο!
- Ούτε το Μουντιάλ δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν.-Και καλά να κληρωθεί με ομάδα της γείτονος Αλβανίας, αν πέσει η κλήρωση για Ισλανδία μεριά; - ΄Εχουμε και το ηφαίστειο βλέπεις...  
- Στον Πειραιά, οι οπαδοί είναι εξοργισμένοι με την αποτυχία της ομάδας. Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα ότι από τα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ, βρέθηκαν στα… χωριά και τους λόγγους του Γιουρόπα Λιγκ.
-Έκλειψη… ψυχραιμίας, δηλαδή…….
- Καρπουζάς, ταπετσιέρης, σαλεπιτζής, καροποιός, τώρα και ... κουρασμένος! Ρε το φουκαρά το Ζαγοράκη!! 
- Ο Πορτογάλος θέλησε να εκμεταλλευτεί την επιτυχία της ομάδας, και μετακόμισε, γιατί φοβάται πως αν συνέχιζε στον ΠΑΟΚ, μπορεί να…αποσβέσει την επιτυχία του.
- Η αγωνιστική περίοδος έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΟΚ, αφού κατάφερε να πετύχει όλους τους στόχους του.
- Βέβαια ο Πορτογάλος πριν πετάξει για το Εστορίλ, έκανε τα δωράκια του στο συμπολίτη.
- Αφού ο μέγας Πάμπλο και ο Βιτόλο, καθάριζαν τον πάγκο.
- Στην….τελετή λήξης, το παρόν έδωσε και ο Αυτιάς, τον οποίο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος φορώντας Κουστούμι… ΦΕΡΕ, γραβάτα… Ντόλτσε Καμπάνα, και παπούτσια… Γκούτσι.
- Έτσι είναι, όταν πρόκειται να υποδεχθείς τον…προστάτη των συνταξιούχων, φοράς και την ανάλογη περιβολή.
- Τέταρτος ο Θρύλος; Ταινία επιστημονικής φαντασίας.
- Πού να κάνει τώρα μπάνια ο Δήμος; Την άλλη βδομάδα ξεκινάει προετοιμασία.
- Νωρίς νωρίς φέτος, αφού τις διακοπές τις έκαναν χριστουγεννιάτικα.
- Σαν εφιάλτη θερινής νυχτός μου μοιάζει αυτό. Χο, χο, χο....
- Είναι αλήθεια ότι μας ξένισαν κάπως οι βαρείς χαρακτηρισμοί Χατζηχρήστου για Μπάγεβιτς. “Αχρηστο” δεν έχει αποκαλέσει ούτε η “Πράσινη” τον Πατέρα.
- Στο Βάζελο τώρα, όντως είναι μια ωραία ατμόσφαιρα.
- Από πολυ-μετοχικός κατάντησε πολυ-διασπαστικός.
- Δημοσιεύματα όπως αυτό της “Πράσινης” καλλιεργούν κλίμα διχασμού και δυσπιστίας μεταξύ των μετόχων του ΠΑΟ. Δυστυχώς είναι το μόνο ελαφρυντικό που μπορούμε να αναγνωρίσουμε στην εφημερίδα.
- Τι θα πει πώς σχολιάζουμε το γεγονός ότι ο Τζίγκερ τάχθηκε στο πλευρό του Πατέρα με αφορμή το δημοσίευμα της “Πράσινης”; Πρόκειται αναμφίβολα για δημοσιογραφική επιτυχία της εφημερίδας.
- Οργισμένος διέψευσε ο Πατέρας ότι δέχτηκε να κάνει υποχωρήσεις προκειμένου να μείνει στη θέση του και είναι λογικό. ΄Ετσι που του την κάνανε.
- Δεν έφτανε το κατάπτυστο δημοσίευμα της “Πράσινης” για Πατέρα, ήρθε και η δήλωση Τζίγκερ να τον απαξιώσει ακόμα περισσότερο. Ακούς εκεί να πει ότι αναγνωρίζει το έργο του.
- Μήπως το παράκανε κι αυτή η “Πράσινη” αποκαλώντας τον Πατέρα πρόεδρο – γλάστρα; ΄Ακου πρόεδρο.
- Κι αυτός ο Παύλος πώς επιτρέπει στο γιό του να γράφει ό,τι θέλει; Μιλάμε για πατέρα - γλάστρα.
- Συμφωνούμε με Τζίγκερ ότι οι μέτοχοι γνωρίζουν καλά τι πρέπει να πράξουν για να διαφυλαχθεί η ενότητα του ΠΑΟ. Αλλιώς ποιος ο λόγος να πράττουν το αντίθετο;
- Δεκτή η πρόταση Θανάση να είναι ανοιχτό για τον Τύπο το ΔΣ της ΠΑΕ ώστε να αποτραπούν επιλεκτικές διαρροές. Αρκεί να συμφωνήσουμε στα πρακτικά.
- Είδατε που μέχρι κι ο Κατσουράνης απηύθυνε μήνυμα ενότητας στους μετόχους του ΠΑΟ; Μη νομίζετε δηλαδή ότι μόνο εμείς το διασκεδάζουμε. 
- Με τέτοιους μετόχους τι τους θέλεις τους εχθρούς;
- Θυμάστε το σύνθημα «Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ», που φώναζαν εν χορώ οι φίλοι του Παναθηναϊκού, στα «πέτρινα» χρόνια της ομάδας; Τώρα οι καιροί άλλαξαν. Στα «χρυσά χρόνια» του Παναθηναϊκού, η εξέδρα είναι έτοιμη να φωνάξει «Παύλο Θεέ, άσε (ήσυχη) την ΠΑΕ».
- Ο πρόεδρος που οδήγησε την ομάδα σε νταμπλ μετά από ξηρασία τίτλων, χαρακτηρίστηκε γλάστρα! Κι ούτε καν γλάστρα με αναρριχητικό (προς την κορυφή) φυτό. Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του… Πατρός τω Πατρί, πρέπει να παραδεχθούμε ότι μαζί με την… γλάστρα ποτίστηκε και ο βασιλικός, δηλαδή ο Παναθηναϊκός.
- «Δυο λουλούδια σε μια γλάστρα μεγαλώναμε μαζί και μια νύχτα δίχως άστρα μας χώρισαν στη ζωή. Μα γιατί τόση κακία στων ανθρώπων τις καρδιές, όπου δούνε ευτυχία, ρίχνουν δάκρυ και φωτιές».
- Τύμπανα πολέμου ακούγονται όπου κι αν στραφεί κανείς.
- Στην Παιανία, παιανίζουν οι σάλπιγγες των μαχών.
- Οι μέτοχοι δοκιμάζουν τις λάμες από τα μαχαίρια τους, τις σφαίρες στα… όπλα τους και τα βέλη από τα τόξα τους.
- Τα μεταξωτά εσώρουχα θέλουν και επιδέξια… σώματα.
- Ντούσκο; Συνηθισμένα τα… βουνά στα χιόνια, θα πει κάποιος. Μόνο που στα παγωμένα βουνά δεν… ευδοκιμεί καμία μορφή ζωής.
-Στον Ηρακλή, ψάχνουν ευρώ με το τουφέκι. Μπρος… γκρεμός και πίσω Ρέμος!
- Ο Παντελή, παρά το όνομά του, δεν αποδείχθηκε παντελεήμων.
- Οι παίκτες, μην έχοντας άλλη επιλογή το έριξαν στην... προσφυγιά. Όχι, δεν πήγαν μετανάστες.  Απλώς κάνουν προσφυγές για να μείνουν ελεύθεροι και να αλλάξουν ομάδα.
- Τραγουδούν όλοι μαζί «Τέρμα η ιστορία»…

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου