ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Το άγνωστο παρελθόν της Playmate 2010









Η Κάτια Δέδε αποτελούσε το φαβορί στα καλλιστεία και με ευκολία κέδρισε τον τίτλο. Το 22χρονο μοντέλο γεννήθηκε στην Αθήνα και σπουδάζει Γραφιστική στο ΤΕΙ Αθηνών και είναι ένα κορίτσι προσγειωμένο και με διάθεση για μάθηση. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και ονειρεύεται μια μεγάλη... καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού.



Η φυσική της ομορφιά και το σεξαπίλ είναι κάτι εμφανές, ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι σε ηλικία δεκαπέντε ετών αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που της άλλαξε όλη της τη ζωή. "Σε ηλικία δεκαπέντε ετών μπήκα στο νοσοκομείο γιατί είχα πρόβλημα με την καρδιά μου. Βρήκα την δύναμη το αντιμετώπισα και τώρα είναι καλά", δηλώνει η ίδια στην εφημερίδα Espresso.

Η φωτογράφησή 
της σε γνωστό περιοδικό
Η φωτογράφησή της σε γνωστό περιοδικό

Η Κάτια υποστηρίζει πως είναι παιδί μιας απλής, καθημερινής οικογένειας της διπλανής πόρτας. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, παντρεμένο με παιδάκι. Αγαπάει τηνν ζωγραφική και την τέχνη γενικότερα ενώ δηλώνει πειθαρχημένη και παθιασμένη με τη δουλειά της. Είναι μανιώδης συλλέκτης μαγιό, κι ανάμεσα στα χόμπι της είναι το σκι και το snowboard.

Στιγμιότυπο 
από τα Playmate
Στιγμιότυπο από τα Playmate

Όσον αφορά τα σχόλια για την "στημένη"  στέψη της, η Κάτια απαντά: "Βγήκα με την αξία μου"! Το άγχος της ήταν έντονο όταν έπρεπε να χαμογεάσει μπροστά στην κάμερα αλλά το στέμμα της έδωσε μεγάλη χαρά. "Αισθάνομαι υπέροχα, το βάλει στόχο και τα κατάφερα", τονίζει η ίδια.

Σημαντική λεπτομέρεια στην ζωή της νέας Playmate είναι ο αγαπημένος της Τίτος Αντύπας. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ κι ένα χρόνο και συγκατοικούν. "Όταν είμαι μαζί της με ανεβάζει ψηλά", σχολιάζει ο κοσμικογράφος για την διαφορά ύψους που έχει με την αγαπημένη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου