ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Χαστούκι σε όλους! Γκάλοπ της RASS φωτιά για κόμματα, πολιτικούς και επιχειρηματίες"







Διχασμένο εμφανίζεται το εκλογικό σώμα ως προς τον τρόπο που ασκεί η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση το έργο της, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS για το "Παρόν". Στο ερώτημα, πόσο ικανοποιημένοι είστε από τη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, το 58,4% εκφράζεται θετικά από πολύ έως λίγο, ενώ το... 41,3%, απαντά καθόλου. Για τον τρόπο που ασκεί την αντιπολίτευση η ΝΔ, το 42,3% απαντά θετικά από πολύ έως λίγο, ενώ το 56,8% καθόλου.
Για τον τρόπο που χειρίζεται ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου τα πράγματα, το 50,8% εκφράζεται από πολύ έως λίγο θετικά, ενώ το 48,5% αρνητικά.
Στο ερώτημα, πόσο εμπιστεύεστε την κυβέρνηση Παπανδρέου, ότι μπορεί να περάσει τη χώρα σε μια νέα εποχή,το 64% απαντά ότι έχει από πολύ έως λίγη εμπιστοσύνη, έναντι του 35,4%, που δεν την εμπιστεύεται.
Για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Σαμαρά, το 33,8% έχει τελευταία καλύτερη γνώμη, ενώ το 32,8% χειρότερη και το υπόλοιπο ένα τρίτο, δεν έχει αλλάξει γνώμη.
Στο ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων, το 44,6% δείχνει λίγο-πολύ διατεθειμένο να τα δεχθεί για να ανακάμψει η χώρα, ενώ το 54,5%, καθόλου.
Στο ερώτημα, πόσο εμπιστεύεστε τους επιχειρηματίες να εμπλακούν στην πολιτική, το 47,4% εκφράζει μικρή ή μεγάλη εμπιστοσύνη, έναντι του 51% που δεν τους εμπιστεύεται καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου