ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ανοίγει σήμερα το Terra Vibe Park στη Μαλακάσα με Bob Dylan!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvf7TWyiSv0syvp8i_H3Iizs2Nom3hB6JfGuSXnSL4OdnBMoIaVep9gIrTxUVfktxCKsh2iYa621CVeZ7Vf5RZ6sA5_75TZPT3TzNPj4P9KHyHTYjZZ7muKPGZekrONTXsOYg3p7hKkR5F/s400/1122923_b.jpg







Το Terra Vibe Park, ένας από τους καλύτερους συναυλιακούς χώρους στην Ευρώπη, ανοίγει σήμερα με τον θρύλο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής Bob Dylan. Ο Bob Dylan στα πλαίσια της περιοδείας του"Never Ending Tour", που ξεκίνησε μαζί με το συγκρότημά του το 1988, μετρώντας πάνω από 2000 εμφανίσεις, πραγματοποιεί...
στην Μαλακάσα τις φετινές εμφανίσεις του, με μοναδική συναυλία το Σάββατο, 29 Μαΐου 2010, στο TerraVibe Park.
Ένα μήνα μετά, στις 24 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το Sonisphere festival, μία βραδιά αφιερωμένη στη μέταλ μουσική με headliners τους Metallica. 26 Ιουνίου, οι αδερφοί Κατσιμίχα θα μας πάνε πίσω στις μπαλάντες της εφηβείας μας και στις 28 οι Γερμανοί Ramstein, οι δημοφιλέστεροι πρεσβευτές της Industrial, σε ένα μοναδικό σόου.
Στις 3 Ιουλίου, ο Ελβις Κοστέλο θα εγκαινιάσει το νέο θεατράκι και την επομένη θα εμφανιστεί η σύντροφός του Diana Krall. 7, 10 και 11 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το δημοφιλέστερο μουσικό φεστιβάλ, το Rockwave Festival, με καλεσμένους όπως: Βlack Εyed Peas, Faithless, Fatboy Slim, DJ Shadow, Massive Attack κ. ά.
Οι Jethro Tullθα παίξουν στις 17 Ιουλίου και στις 17 Αυγούστου θα εμφανιστεί ο Serj Tankian, ο τραγουδιστής των System of the Down. Στις 11 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν οι Placebo, ενώ ο Ozzy Osbourne θα παίξει στις 25 του Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου