ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

U2: Ακύρωσαν την περιοδεία μέχρι τέλη Ιουλίου

Μερική παράλυση στο πόδι έπαθε ο Bono, που θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο μήνες ανάρρωσης.







 Την περιοδεία τους μέχρι τέλη Ιουλίου ακύρωσαν σήμερα οι U2 λόγω της επείγουσας εγχείρησης του Bono, που έγινε την περασμένη Παρασκευή.Προς το παρόν, δεν υπάρχει θέμα ακύρωσης της συναυλίας στην Αθήνα, που είναι προγραμματισμένη για τις 3 Σεπτεμβρίου. «Θύμα» της ακύρωσης πέφτουν 16 συναυλίες στην Αμερική και... τον Καναδά, που θα ξεκινούσαν την επόμενη εβδομάδα αλλά και η παρθενική εμφάνιση του συγκροτήματος στο θρυλικό φεστιβάλ του Glastonbury, που θα γινόταν στις 25 Ιουνίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συγκροτήματος, η περιοδεία στη βόρεια Αμερική θα προγραμματιστεί για το 2011.

Ο Bono τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια της πρόβας για την περιοδεία και εγχειρήσθηκε στο Μόναχο. «Ο Bono υπέστη μερική παράλυση στο κάτω άκρο λόγω συμπίεσης του ισχυακού νεύρου», λέει ο νευροχειρούρχος Γιοργκ Τον που τον εγχείρησε. «Πονούσε πάρα πολύ και η εγχείρηση ήταν ο μόνος τρόπος να αποφύγει την ολική παράλυση και να γίνει εντελώς καλά. Τώρα είναι πολύ καλύτερα. Η πρόγνωση για την εξέλιξη της κατάστασής του είναι άριστη. Τώρα βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης, που θα πάρει τουλάχιστον δύο μήνες», προσθέτει ο Τονγκ.

«Ο Bono είναι πολύ στενοχωρημένος όχι μόνο για την υγεία του αλλά και για το ένα εκατομμύριο άτομα που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις συναυλίες», δήλωσε ο μάνατζερ του συγκροτήματος Πολ Μακγκίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου