ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Σφοδρή κριτική Σαμαρά στην κυβέρνηση - Δείτε το VIDEO

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgachx8Bu1YoNT9sm2gDBtiM0sHlqsFEungVwXengPAaLVD8PngiRFHBhnTb3ceJL2GsArcRayPz1fVrTDvzsTBDKigfMVF3WXQgeA1GF-jJd-21eyhMuJ7VXOQIFhb7azetyUywsIn84w/s400/%CE%A3%CE%91%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A3+%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%99%CE%91







Μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οδηγεί τη χώρα σ΄ ένα φαύλο κύκλο ύφεσης. Ο κ.Σαμαράς είπε οτι η εξυγίανση της οικονομίας θα μπορούσε να γίνει "χωρίς την ένταξη στην εποπτεία του ΔΝΤ", αλλά με ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής... "Προτείναμε πολιτική για να τον αποτρέψουμε. Προτείναμε άλλο μείγμα με μέτρα συμπληρωματικά και διαφορετικά, άμεσα και μεσοπρόθεσμα. Η κυβέρνηση επέμενε στο λάθος μείγμα... Κι εμείς τολμήσαμε να διαφωνήσουμε με αυτό το λάθος μείγμα πολιτικής" είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρότεινε σειρά αναπτυξιακών μέτρων χαμηλού δημοσιονομικού κόστους και υπεραμύνθηκε της απόφασής του να μην ψηφίσει τα κυβερνητικά μέτρα. Ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε την κυβέρνηση για "μικροπολιτική εφήμερων εντυπώσεων" και πρόσθεσε οτι ήθελε "τη συνενοχή της σιωπής" από την αντιπολίτευση. "Δεν θα μείνει η χώρα χωρίς θεσμική αντιπολίτευση. Θα υπάρχει η δική μας φωνή", υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε και για τις ευθύνες της παράταξής του λέγοντας πως κάποια απο τα μέτρα που προτείνει σήμερα η ΝΔ δεν έγιναν επι διακυβέρνησης της ΝΔ τα τελευταία πεντέμισι χρόνια "είτε διότι η τότε κυβέρνηση δίστασε, είτε διότι τη σταμάτησαν οι σκληρές αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου