ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Εκδήλωση της ΥΑΣΒΕ για τα 32 χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό στη Θεσσαλονίκη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhorT9zO_p7huF2iayMSkp0VwLdR3Xss-lDTqxdB98cJDvt2MNIlM9rCqPcns2T2syANfFdiAiV8V-YsAKXeYXJrruss7azMsU0TfauHw3h-_wJd3-r6rYYDcN9p9MQsKao4hDMqMWvXHPL/s400/%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3.jpg








Μνήμες Εγκέλαδου ζωντανεύουν σήμερα αφού συμπληρώνονται 32 χρόνια από το σεισμό της 20ης Ιουνίου 1978 που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Με αφορμή την σημερινή μέρα, η Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Βορείου Ελλάδος (ΥΑΣΒΕ), διοργανώνει ανοιχτή επετειακή εκδήλωση... στην πλατεία Αριστοτέλους, πίσω από το άγαλμα Βενιζέλου, που εγκαινιάστηκε  το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Ιουνίου.
Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων θα γίνει έκθεση αρχειακού υλικού της ΥΑΣΒΕ και έκθεση δύο τροχόσπιτων που χρησιμοποιήθηκαν για την προσωρινή στέγαση των σεισμοπλήκτων το 1978. Θα γίνει επίσης ενημέρωση δραστηριοτήτων της ΥΑΣΒΕ, και θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) και της Πολιτικής Προστασίας. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και το Ινστιτούτο Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών (ΙΤΣΑΚ.) το οποίο θα εκθέσει δείγματα των ερευνητικών του δραστηριοτήτων. Αύριο το πρωί θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης από τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γ. Μαγκριώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου