ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Πωλήθηκε ο Ολυμπιακός - Αλλαγή σελίδας στον Ολυμπιακό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτά το 67% των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Σωκράτη Κόκκαλη να παραμένει πρόεδρος










Στη συνάντηση, οι δύο ισχυροί άντρες τα βρήκαν σε όλα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Μετά από 17 χρόνια ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν θα είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ όμως μένει στο σύλλογο με το 13% των μετοχών αλλά και τη θέση του προέδρου.Η αγορά έγινε μέσω της αύξησης του μετοχικού... κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 50 εκ. ευρώ την οποία θα καλύψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η συνάντηση διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες και κατά την έξοδο των δύο παραγόντων οι φίλοι του Ολυμπιακού που ήταν συγκεντρωμένοι τους αποθέωσαν. Οι δυο τους χαμογελαστοί έκαναν δηλώσεις.
Σωκράτης Κόκκαλης: "Όπως σας είχαμε προαναγγείλει και την Τρίτη επετεύχθη συμφωνία με τον κ. Μαρινάκη. Από εδώ και πέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει όλα αυτά που διεκδικούσε και τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μία συνεργασία που έχει ως βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός."
Βαγγέλης Μαρινάκης: " Αυτά που συζητήσαμε αφορούσαν αποκλειστικά την προοπτική και την ελπίδα για κάτι καλό στον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια. Θα παραμείνει πρόεδρος ο κ. Κόκκαλης."
Με ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις στα μεταγραφικά γιατί είναι γνωστή η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να φέρει στο λιμάνι τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως η προηγούμενη διοίκηση έχει δώσει τα κλειδιά του μαγαζιού στον Έβαλντ Λίνεν που ήδη έχει κάνει τις πρώτες του κινήσεις, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου