ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Δεύτερη θέση στην Ελλάδα σε γαλάζιες σημαίες

Δεύτερη σε γαλάζιες σημαίες στις ακτές της η Ελλάδα μεταξύ 41 χωρών από όλο τον κόσμο. Σε όλη την Ελλάδα βραβεύτηκαν 421 ακτές.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEip9n4-4_hu03mECj6bmXQVqNuwLOSmsPI0uWGp-B-xJVKr1jljbnlwhJvVuqJfHJl0mhSs0O-p5HnA5k7JdWbfGMjG5qPO60c5f2H02NqSkwDpUZ10gYn0j4RJoalOLsRhx9hrWdIFX0A/s1600/eden3.jpg
  Η φώτο είναι από το eden beach στο Μαύρο Λιθάρη...





Τις περισσότερες ακτές με γαλάζια σημαία έχει ο νομός Λασιθίου και ακολουθεί ο νομός Χαλκιδικής. Αντίστοιχο βραβείο έχουν φέτος και 9 μαρίνες σε όλη την Ελλάδα.

Η "Γαλάζια Σημαία" είναι διεθνές σύμβολο ποιότητας, το πιο γνωστό, ίσως, περιβαλλοντικό σύμβολο στον κόσμο, και απονέμεται από το 1987 σε όσες ακτές και μαρίνες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του.

Δεν αρκεί οι ακτές να διαθέτουν μόνο την επιθυμητή ποιότητα των νερών κολύμβησης. Πρέπει να τηρούνται τα 29 συνολικά κριτήρια, που αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και προστασία του περιβάλλοντος της ακτής και του παράκτιου χώρου.


ΑΤΤΙΚΗ: Δήμος Μαραθώνα Σχινιάς/Καράβι, Δήμος Νέας Μάκρης Μπρεξίζα, Δήμος Μαρκόπουλου Αυλάκι, Δήμος Λαυρεωτικής Πούντα Ζέζα, Δήμος Αναβύσσου Μαύρο Λιθάρι/Eden Beach, Ανάβυσσος/Κεντρική, Δήμος Καλυβίων Λαγονήσι 1, Λαγονήσι 2, Λαγονήσι 3, Δήμος Βάρης Βάρκιζα, Δήμος Βουλιαγμένης Αστέρας Βουλιαγμένης, Δήμος Βούλας Βούλα A. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου