ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Πολλά μνημόσυνα και... μία μήνυση για τον «Βασιλιά της Ποπ»








Ένα χρόνο μετά το θάνατο του Michael Jackson κι ενώ οι θαυμαστές του οργανώνουν εκδηλώσεις μνήμης, ο πατέρας του υπέβαλλε μήνυση κατά του υπεύθυνου γιατρού για τον αδικαιολόγητο θάνατο του γιου του, μετά την θανατηφόρα δόση φαρμάκων που του χορήγησε. Ο Jackson πέθανε... στις 25 Ιουνίου του 2009 σε ηλικία 50 ετών, λίγο πριν ξεκινήσει έναν μεγάλο γύρο συναυλιών σε όλο τον κόσμο. Ο δρ Conrad Murray -που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας- έχει δηλώσει αθώος. Σύμφωνα με τις αρχές ωστόσο, ο Murray παρείχε στον τραγουδιστή ένα μίγμα ηρεμιστικών, συμπεριλαμβανομένου του ισχυρού αναισθητικού propofol, το οποίο προκάλεσε το θάνατο του Τζάκσον.

Την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο νεκροταφείο για να τιμήσουν τη μνήμη του «Βασιλιά της Ποπ», ο πατέρας του κατέθετε μήνυση κατά του γιατρού στο δικαστήριο του Λος Άντζελες. Ο Joe Jackson ζητεί αποζημίωση $75.000 και κατηγορεί τον Murray για επαγγελματική αμέλεια, υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να αποκρύψει τη χορήγηση propofol μετά από το θάνατο του Michael.

«Ο βασιλιάς της Ποπ, έφυγε πολύ νωρίς» γράφει από χθες ένα τεράστιο πανό κοντά στην είσοδο του νεκροταφείου Glendale κατά την πρώτη επέτειο από τον θάνατο του. «Ήταν το είδωλό μου, από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Αισθάνομαι πως δεν το έχω ξεπεράσει» λέει ο Erick Dominguez, ο οποίος ταξίδεψε περισσότερα από 80 μίλια από το σπίτι του στο Victorville για να φτάσει στο προάστιο του Λος Άντζελες. Ο Ντομίνγκεζ ήταν ένας από τους εκατοντάδες θαυμαστές του Τζάκσον που έφτασαν στην Καλιφόρνια από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Νορβηγία και πολλά άλλα μέρη του κόσμου.

Αρκετοί συγγενείς του Michael Jackson επισκέφτηκαν επίσης το νεκροταφείο. Ο αδελφός του, Tito χαιρέτησε με νεύμα τους θαυμαστές και ο αδελφός Jermaine κατέβασε το παράθυρο και σήκωσε το χέρι του, ενώ η οικογένεια απομακρύνονταν με έναν «στόλο» οχημάτων πολυτέλειας. Καθώς έφευγαν, οι θαυμαστές απελευθέρωσαν δεκάδες λευκά περιστέρια. «Ήταν μια ωραία εικόνα» είπε ο Courtland Llauger που βρέθηκε εκεί για να θρηνήσει το είδωλο του.

Μακριά από το δικαστήριο, στην «ιδιαίτερη πατρίδα» του Michael Jackson, την Ιντιάνα, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν καθώς η μητέρα του, Katherine, παρουσίασε ένα μνημείο αφιερωμένο στο γιο της. Οι εκδηλώσεις μνήμης ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας πολυάριθμες συγκεντρώσεις γίνονται σε όλο τον κόσμο. Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν μαζευτεί στον πύργο του Τόκιο, ενώ στην Νέα Υόρκη πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο μυθικό ApolloTheater- εκεί όπου απογειώθηκε κάποτε η φήμη των αδερφών Jackson. Στην Santa Barbara κόσμος δίνει το παρόν στη Neverland, το σπίτι όπου ο Jackson έζησε τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου