ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ο διάσημος Ρώσος διευθυντής ορχήστρας και πιανίστας Μιχαήλ Πλέτνεφ κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, μικρότερου των 15 ετών, στην Ταϊλάνδη...








Ο Πλέτνιοφ συνελήφθη την Δευτέρα στην Πατάγια, γνωστό παράκτιο θέρετρο της Ταϊλάνδης, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το βιασμό ενός 14χρονου Ταϊλανδού.Πάντως, το δικαστήριο του επέτρεψε να να φύγει προσωρινά από την Ταϊλάνδη, κάνοντας δεκτό το αίτημά του, αλλά θα πρέπει ...
να επιστρέψει για τη δίκη που ορίστηκε στις 19 Ιουλίου.

Ο Πλέτνεφ κατέβαλε εγγύηση 300.000 μπατ δηλαδή 7.300 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος αφού προηγουμένως τού απαγγέλθηκε κατηγορία για το βιασμό ενός 14χρονου αγοριού.
"Το αγόρι συμφώνησε να καταθέσει εναντίον του και θα προχωρήσουμε στην εκδίκαση της υπόθεσης", δήλωσε στέλεχος της διεύθυνσης προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών της αστυνομίας της Ταϊλάνδης. Εάν κριθεί ένοχος ο Πλέτνιοφ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών.

Ο Ρώσος μουσικός παραθέριζε συχνά στην Πατάγια, 100 χλμ. νοτιοανατολικά της Μπανγκόκ, όπου είχε αγοράσει αρκετά σπίτια και είχε ιδρύσει ωδείο, σύμφωνα με την αστυνομία.Σύμφωνα με οργανώσεις προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών στην Πατάγια ο πιανίστας έχει ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο θέρετρο, το οποίο έχει γίνει διαβόητο--καθώς "προσφέρει" αχαλίνωτη νυχτερινή διασκέδαση και διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πορνείας.

"Συγκεντρώναμε στοιχεία εναντίον του εδώ και καιρό", είπε αξιωματούχος της αστυνομίας στην περιοχή, αναφερόμενος στο Ρώσο μουσικό.
Ο 53χρονος Πλέτνεφ, καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ορχήστρας της Ρωσίας αφέθηκε ελεύθερος, αλλά πρέπει να ζητήσει την άδεια των αρχών για να εγκαταλείψει τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου