ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Στη Δήμητρα Γρεβενών και στο 6ο OUTDOOR FESTIVAL η Έλενα Παπαρίζου, οι ΟΝΙΡΑΜΑ, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας...


 







Στη Δήμητρα Γρεβενών και στις εκδηλώσεις του OUTDOOR FESTIBAL θα βρεθούν για μία μοναδική βραδιά την Παρασκευή 30 Ιουλίου η Έλενα Παπαρίζου και οι ΟΝΙΡΑΜΑ. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 29 Ιουλίου με Ρόκ και έντεχνα σχήματα και θα συνεχιστούν με τη συναυλία των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα...
το Σάββατο 31 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 1 Αυγούστου με λαϊκές ορχήστρες. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου και την Πέμπτη 29 Ιουλίου και Κυριακή 1 Αυγούστου η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ τις άλλες δύο ημέρες το εισιτήριο για τους μεγάλους θα είναι 20 ευρώ για μία ημέρα και 30 ευρώ για το διήμερο. Στο OUTDOOR FESTIBAL, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δήμητρας Γρεβενών θα εμφανιστούν φέτος ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας. Η μουσική συνάντηση του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιουλίου. Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας χρωστούσαν αυτή την μουσική συνάντηση πολύ καιρό ο ένας στον άλλο. Δυναμικοί εκπρόσωποι του καλού ελληνικού τραγουδιού και οι δύο, μοιράστηκαν αυτό τον χειμώνα για πρώτη φορά τη σκηνή με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η πρώτη τους συνεργασία υπήρξε δισκογραφική και άφησε πίσω της το single Εφάπαξ, το CD Ξύλινο αλογάκι, αμοιβαία εκτίμηση αλλά και την υπόσχεση για ένα συναυλιακό ραντεβού. Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν ο Γιάννης κι ο Λαυρέντης με φορτίο στις αποσκευές τους το ερμηνευτικό τους ταλέντο και το πλούσιο ρεπερτόριο στήνουν μαζί μια απολαυστική και ταξιδιάρικη, συναυλιακή μουσική γιορτή. Ο Γιάννης Κότσιρας ρίχνει στο τραπέζι το χαρτί της ερμηνείας και ποντάρει στις δυνατότητές του να φλερτάρει με τον ροκ ήχο, με το έντεχνο αλλά και το λαϊκό τραγούδι στις καλύτερες του στιγμές, πάντα με το ίδιο πάθος. Ο ίδιος έχει να διαλέξει από ένα πλούσιο προσωπικό ρεπερτόριο χωρίς να διστάζει να πρωτοτυπήσει. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σπάνια περίπτωση συνθέτη και ερμηνευτή, φέρνει στη σκηνή μία αφοπλιστική ειλικρίνεια, τραγούδια τρυφερά κι εκρηκτικά, ειρωνικά και σουρεάλ, μελωδίες που μπορεί να κρύβουν μία μικρή θλίψη ή να προετοιμάζουν μια μεγάλη επανάσταση!
Συμμετέχει η εξαίρετη Ζηνοβία Αρβανιτίδη, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να αφεθούμε στην μελωδική και ιδιαίτερη φωνή της καθώς επίσης και στην μαγεία των τραγουδιών της που επελέγησαν να μας συντροφέψουν στις καλοκαιρινές ψυχαγωγικές μας αποδράσεις. Τους συνοδεύει μια μοναδική οκταμελής ορχήστρα και τους υποστηρίζει- όπως πάντα- μια ηχοφωτιστική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών. 
Λεωφορεία, με δωρεάν εισιτήριο θα είναι στη διάθεση όσων θέλουν να μετακινηθούν, το απόγευμα της Παρασκευής και του Σαββάτου, από Γρεβενά, μπροστά από το ρολόι της πλατείας Ελευθερίας, από Κοζάνη, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης, Τρίκαλα, στην πλατεία Στρατηγού Σαράφη και από Καλαμπάκα, στην πλατεία Δημαρχείου.
To εισιτήριο κοστίζει 20 Ευρώ για μία μέρα και 30 και για τις δύο ημέρες.

3 σχόλια:

  1. Όλοι στον Λαυρέντη.
    Μπράβο σε όλα τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω θα παιζουν οι ΣΠΕ τι Λαυρεντη και μλκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Φεστιβάλ το διοργανώνει ο Σύλλογος Νεολαίας Χασιων και όχι ο πολιτιστικός σύλλογος Δήμητρας όπως αναγράφεται. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζω να περάσατε όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή