ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: Καστοριά:Μπράβοι, μέλοι συμμορίας πουλούσαν προστασία σε μαγαζιά - Συλλήψεις για «φρουτάκια» στην Κοζάνη, για μεταφορά μεταναστών στη Φλώρινα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkONvVcq5P53Oo0eZChWEIYvZJcFhck6bGsUZQ4ZRbPjU88wMq6tw5iQJSNGfT60mSMkoMErL_aRX-RfdYH31ZBmnDPUGKlItThCALlNcN8Lzu4qp0xmwUjF2cR0R5GNL2AZMKV36xn0OX/s400/%CE%9C%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%92%CE%9F%CE%A3.jpg









Συμμορία «μπράβων» που πουλούσε προστασία στα μαγαζιά εξάρθρωσε η αστυνομία στην Καστοριά, στην Κοζάνη έγιναν συλλήψεις για «φρουτάκια», ενώ στη Φλώρινα συνεχίζεται το δουλεμπόριο των μεταναστών, οι οποίοι προσπαθούν να μπουν στη χώρα μας, αναζητώντας στον «ήλιο μοίρα». Δεκαπέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καστοριάς, συνελήφθησαν στην Καστοριά, τέσσερις ημεδαποί, ετών 28,27,23 και 35, κατηγορούμενοι για διάπραξη εγκλημάτων σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα της «σύστασης εγκληματικής οργάνωσης» και «εκβίασης».
Ειδικότερα, οι ανωτέρω είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα και εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως μπαρ, νυχτερινά κέντρα και άλλα, στην περιοχή της Καστοριάς, προσφέροντάς τους προστασία έναντι μηνιαίας χρηματικής αμοιβής, για την αποτροπή πρόκλησης βλαβών στις επιχειρήσεις τους από τρίτους. Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Καστοριάς.
Επίσης, στις 7 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης συνελήφθη στην Κοζάνη ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς ο ιδιοκτήτης απουσίαζε κατά τον έλεγχο, να έχει επιτρέψει μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, που ήταν εγκατεστημένoς εντός του καταστήματος, τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», σε δύο ημεδαπούς, ηλικίας 52 και 37 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής κατασχέθηκε και οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Τέλος, στις 2.30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας, συνέλαβαν στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας ? Νίκης, ένα αλλοδαπό υπήκοο FYROM, να μεταφέρεικ παράνομα με το ΙΧΕ αυτοκίνητο, στερούμενος άδεια οδήγησης, τρεις υπηκόους Ισπανίας. Το κόμιστρο που είχε συμφωνηθεί και θα κατέβαλε ο καθένας, είναι 25 ευρώ.
Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου