ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας






Παράνομες κρίθηκαν από τη Δικαιοσύνη οι κυλιόμενες 24ωρες απεργίες που προγραμματίζουν να ξεκινήσουν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, προκαλώντας μπλακ άουτ στα αεροδρόμια της χώρας.Μετά την απόφαση αυτή του δικαστηρίου, οι ελεγκτές αναμένεται να συνεδριάσουν... εν νέου, προκειμένου να επανακαθορίσουν τη στάση που θα κρατήσουν.
Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «εξακολουθεί να αγνοεί την αναγκαιότητα οργανωτικών αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών της εναέριας κυκλοφορίας, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς».

Σύμφωνα με τα Νέα, πάντως, οι ελεγκτές εμφανίζονται αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τις απεργίες που εξήγγειλαν, ανεξαρτήτως της απόφασης της Δικαιοσύνης.

Να σημειωθεί ότι οι ελεγκτές έχουν ανακοινώσει και την πρόθεσή τους για αυστηρή τήρηση της χωρητικότητας του ελληνικού εναέριου χώρου, κίνηση η οποία αποτελεί ουσιαστικά λευκή απεργία.

Πρόκειται για αυστηρή τήρηση των διεθνών κανονισμών ασφαλείας (του ΙCΑΟ), η οποία έχει ως αποτέλεσμα να μειώνεται ο αριθμός των αεροσκαφών που πετούν πάνω από τους τομείς του ελληνικού FΙR και οι ωριαίες κινήσεις τους (αφίξεις- αναχωρήσεις) στα ελληνικά αεροδρόμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου