ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η ΑΕΚ με το 1-1 με τη Νταντί, πέρασε στους ομίλους του Europa League...

Αφού δεν κάηκε… 





Μια επιπόλαιη ΑΕΚ «έπαιξε με τη φωτιά» απέναντι στη Νταντί και κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει κιόλας για το 1-1, που την έστειλε στους ομίλους του Europa League. Η «Ένωση»… έκατσε στο γκολ του -εξαιρετικού, πάντως- Ντιόπ και επέτρεψε στον Ντέιλι να ισοφαρίσει και να γεμίσει με άγχος το άδειο «Καραϊσκάκη» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα...
Πως έπαιξε
Η απουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου τροποποίησε τα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον οδήγησε στην απόφαση να χρησιμοποιήσει σύστημα 4-3-3.
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Γιάχιτς, Μανωλάς και Γεωργέας. Στα χαφ βρέθηκε η τριάδα των Καφέ, Μάκου και Ντιόπ, ενώ μπροστά τους αγωνίστηκαν οι Σκόκο (αριστερά), Λεονάρντο (δεξιά) και Τζεμπούρ (κορυφή).

Το ματς
Σε ρεβάνς ευρωπαϊκού παιχνιδιού συνηθίζεται: H ελληνική ομάδα μπαίνει δυνατά, ο αντίπαλος «μασάει» από την καυτή ατμόσφαιρα και ειδικά στο «δύσκολο πρώτο εικοσάλεπτο» -που λέει και το κλισέ- τον στριμώχνει για τα καλά. Ε, αφαιρώντας την… καυτή ατμόσφαιρα, το σενάριο έμεινε απαράλλαχτο στο άδειο «Καραϊσκάκη».
Η κραυγαλέα ποιοτικότερη ΑΕΚ έφτιαξε από την αρχή ευκαιρίες (ο Περνίς και η αστοχία δεν της επέτρεψαν να τις «μεταφράσει» στο προβάδισμα) και με τον «αρχοντικό» Ντιόπ να δεσπόζει στο κέντρο, ήλεγξε το παιχνίδι με άνεση παρόμοια εκείνης στη Σκωτία.
Ο ρυθμός του αγώνα και η ευκολία με την οποία η «Ένωση» έφτανε στα αντίπαλα καρέ έκανε το… «ψήνεται» να στριφογυρίζει στο μυαλό όχι μόνο των αισιόδοξων φίλων της. Οι τελευταίοι, λοιπόν, δε χρειάστηκε να περιμένουν πολύ για να αποβάλλουν το -όποιο- άγχος, με τον Ντιόπ να βάζει την προβολή και ταυτόχρονα την «υπογραφή» του σε ένα εξαιρετικό ντεμπούτο.
Ο τραυματισμός του Γεωργέα στο γόνατο και η αναγκαστική αλλαγή του στο ημίχρονο έδωσε ένα ακόμα χτύπημα στην «ξεχαρβαλωμένη» (από την απουσία του Δέλλα και του… αντικαταστάτη του Μαϊστόροβιτς) άμυνα. Η πειραματική σύνθεση της τελευταίας, λοιπόν (με τον Γκέντσογλου να αναλαμβάνει ρόλο δεξιού μπακ) σαν να δημιούργησε επιφυλάξεις στην ΑΕΚ, που… άφησε στα αποδυτήρια τη συχνότητα με την οποία έβγαινε μπροστά στο πρώτο μέρος.
Η αδυναμία, όμως, των –φιλότιμων, κατά τ’ άλλα- Σκωτσέζων να απειλήσουν στο τέλος γύρισε… εναντίον της «Ένωσης». Οι παίκτες του Χιούστον εκμεταλλεύτηκαν τη χαλαρότητα με την οποία είχε «στρογγυλοκάτσει» η ΑΕΚ πάνω στο σκορ, κέρδισαν μέτρα και αφού έριξαν κάποιες «προειδοποιητικές βολές» (με κάποιες μικροευκαιρίες), πήραν αυτό που -τουλάχιστον βάσει διάθεσης- άξιζαν.
Ο Ντέιλι επωφελήθηκε από την αδράνεια άμυνας και Σάχα και εκτός από ισορροπία στο παιχνίδι, έφερε και… ταχυπαλμίες στους φίλους της «Ένωσης». Παρόλο, λοιπόν, που εκείνοι «φλέρταραν» σε κάποιες περιπτώσεις στα τελευταία λεπτά με την… ανακοπή, η λήξη τους βρήκε να αναστενάζουν με ανακούφιση που ούτε φαντάζονταν λίγη ώρα πριν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γεωργέας (46' λ.τ. Γκέντσογλου), Γιάχιτς, Μανωλάς, Λαγός, Μάκος, Ντιόπ, Καφές, Λεονάρντο (89' Καράμπελας), Σκόκο, Τζεμπούρ (58' Μπλάνκο)

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Πίτερ Χιούστον): Πέρνις, Ντίλον, Ντίξον, Κόνγουεϊ, Σκοτ Ρόμπερτσον, Κανταμάρτερι (49' Γκούντγουιλι), Ντέβιντ Ρόμπερτσον (59' Σουόνσον), Μπουάμπεν, Γκομίς (63' Ντέιλι), Κένεθ, Γουότσον

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου