ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΚΑΣΤΩΡ 1-1 - Δείτε και το Φωτορεπορτάζ από τον Φώτη Μπαζάκα..


Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – ΚΑΣΤΩΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1-1 (1-0)...
Φιλικός αγώνας
ΓΗΠΕΔΟ: ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ
Σάββατο: 21 Αυγούστου 2010

 Tα μοιράστηκαν όλα ΣΕΙΡΗΝΑ και ΚΑΣΤΩΡ, σε ένα ματς όπου τόσο ο Σαράντης Μπαλντούμης, όσο και ο Θόδωρος Βόλτσης είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Μεγαλύτερη ετοιμότητα πάντως έδειξε ο Κάστορας, που είχε ελαφρά υπεροχή και δημιούργησε αλλά και έχασε περισσότερες ευκαιρίες, ενώ είχε και δυο δοκάρια. Η Σειρήνα παρουσιάστηκε βελτιωμένη και πάρα τις απουσίες σε ορισμένα σημεία του αγώνα έδειξε το καλό της πρόσωπο.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, δυνατό και με πολλές προσωπικές μονομαχίες. Την παράσταση πάντως έκλεψε ο διαιτητής της συνάντησης Δημήτρης Θάνος, που έπαιξε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι ως διαιτητής SuperLeague και πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε τόσο από τη διοίκηση της Σειρήνας, όσο και από τους ποδοσφαιριστές της.

20΄- Ο Γιώργος Τσιάτσιος μπήκε πολύ ωραία στην περιοχή από δεξιά, το δυνατό σουτ όμως που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.
25΄- Ο Τσατσάκας  τροφοδότησε τον Ν. Τσεμπερίδη, που από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσακστάρα που μπλόκαρε σταθερά.
32΄- Παρών και πάλι δήλωσε ο Τσακστάρας που απέκρουσε πλασέ σε τετ-α-τετ του Καλύβα.
39΄- Μπλάντος και Γκέτσιος άλλαξαν ταχύτατα την μπάλα, καταπληκτική κάθετη πάσα του τελευταίου στον Καραγιάννη, που με ιδανικό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, σημείωσε το 1-0.
50΄- Επέλαση του Τζερεμέ από αριστερά, πάσαρε στο Γιώργο Τσιάτσιο μέσα στην περιοχή, αυτός έστρωσε στο Γκέτσιο που σούταρε δυνατά άουτ από το ύψος του πέναλτι.
59΄- Ο Μουρατίδης εκτέλεσε φάουλ, δυνατή κεφαλιά του Τσατσάκη βρήκε τη ρίζα της αριστερής κάθετης δολού του Αθανασόπουλου.
62΄- Καταπληκτική σέντρα του Σάλο από αριστερά, μόνος ο Τζερεμές δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
71΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Αργυρός από αριστερά, ολέθριο λάθος του Αθανασόπουλου που μπλόκαρε αρχικά, αλλά στη συνέχεια του ξέφυγε η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα κι έτσι ο Κάστορας ισοφάρισε σε 1-1.
77΄- Βολίδα του Καραμαλή από τα 30 μ., βρήκε την οριζόντια δοκό του Αθανασόπουλου.

Εξαιρετική η διαιτησία των: Δ. Θάνου, Κ. Τσέτσιλα, Κωνσταντή (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).


Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Σαράντης Μπαλντούμης): Κ. Τσακστάρας, Θ. Φαλτάκας, Γ. Λάμαρης, Στ. Τζερεμές, Γ. Τσιάτσιος, Δ. Γκέτσιος, Χρ. Καραγιάννης,  Χρ. Μπλάντος, Γ. Σάλο, Σ. Κυριακίδης, Γ. Βαζάκας, (Κ. Πολύζος, Θ. Αθανασόπουλος Γιάν. Τσιάτσιος, Χρ. Φαρμάκης, Κλ. Κουκουτσέλας, Δ. Αναγνώστου, Ν. Φαλτάκας)

ΚΑΣΤΩΡ (Θόδωρος Βόλτσης): Κωνσταντινίδης, Καραμαλής, Μουρατίδης, Σιοπόβου, Παπαθανασίου, Θεοδωρίδης, Μήλιος, Τσατσάκης, Ν. Τσεμπερίδης, Χ. Τσεμπερίδης, Καλύβας (Λιόντος, Δήμτσιος, Μπούρκας, Αργυρός, Αντωνιάδης, Τσιμόπουλος, Μαλεγκάνος, Σταυρίδης, Λίτσκας)


 Δείτε το Φωτορεπορτάζ πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου