ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ο Άρης 1-1 την Αούστρια Βιέννης...

«Κίτρινη» ορχήστρα 






Στην πόλη της μουσικής, τη Βιέννη, η «συμφωνική ορχήστρα» του Άρη, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αούστρια και σε συνδυασμό με τη νίκη της 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πήρε το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Europa League! Το εξαιρετικό στήσιμο της ομάδας από τον «μαέστρο»... Έκτορ Ραούλ Κούπερ και το γκολ του «πρώτου βιολιού» της βραδιάς, Ρουίς, στο 41', έδωσαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τη σπουδαία πρόκριση!

Το ματς
Εξαιρετικός ανασταλτικά
Από το ξεκίνημα του ματς, οι δύο ομάδες έδειξαν τις… διαθέσεις τους: Η μεν Αούστρια να «κυνηγήσει» το γρήγορο γκολ για να ισοφαρίσει όσο πιο νωρίς γίνεται το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ο δε Άρης να διαφυλάξει τα νώτα του και να επιδιώξει να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Οι Αυστριακοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι «κίτρινοι», όμως, -εκτός από τη φάση του 30ου λεπτού, όταν ο Γιουν έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σηφάκη- δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν εξαιρετική, με τους παίκτες του Άρη να πιέζουν παντού, να «κλέβουν» μπάλες και να γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις.

Ο Ρουίς… «ξαναχτύπησε»
Σε μία από αυτές, μάλιστα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, στο 41'! Ο Κάλβο κινήθηκε πολύ όμορφα, έβγαλε την πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Ρουίς, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ, «έγραψε» το 1-0, βάζοντας γερά θεμέλια πρόκρισης στους ομίλους του Europa League για την ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης, εξάλλου, είχε πετύχει το γκολ της νίκης (1-0) του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ώριμος, σοβαρός... μάγκας!
Οι Αυστριακοί, προσπαθώντας να συνέλθουν από το… «χτύπημα» του επιθετικού από τη Γουατεμάλα, βγήκαν στο χορτάρι του «Φραντς Χορ Στάντιον» στο δεύτερο ημίχρονο με σαφή στόχο να πετύχουν γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης, ώστε να ξαναμπούν στην υπόθεση «πρόκριση».
Ο Μιχάλης Σηφάκης έκανε ΜΕΓΑΛΗ, διπλή απόκρουση στο 53', όταν, αρχικά, απέκρουσε με τις γροθιές του σουτ του Γιουν και στη συνέχεια έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ κεφαλιά του Μαργκρέιτερ, αλλά τρία λεπτά αργότερα, οι Αυστριακοί κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης (1-1). Ο Λιντς μπήκε στην περιοχή του Άρη, ελίχθηκε όμορφα και με δεξί πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έλληνα τερματοφύλακα.
Μέχρι το τέλος του αγώνα, όμως, οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, παίζοντας με πάθος και ψυχή, αλλά και με μεγάλη ωριμότητα και σοβαρότητα στο παιχνίδι τους, κράτησαν το σκορ στο 1-1 και μάλλον εύκολα, έφτασαν, τελικά, στη σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Europa League!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αούστρια Βιέννης (Καρλ Νταξμπάχερ): Λίντνερ, Ντράγκοβιτς, Μαργκρέιτερ, Τρογιάνσκι (62' Στάνκοβιτς), Χλίνκα, Κλάιν, Λιντς, Γιουν, Λιέντλ (46' Σουμάχερ), Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Σούτνερ (74' Λέοβατς).

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Νέτο, Μίσελ, Ναφτί, Τόχα (55' Πρίττας), Χαβίτο, Κάλβο (57' Τσεσνάουσκις), Κόκε, Ρουίς (74' Τσέζαρεκ).

ΓΗΠΕΔΟ: «Φραντς Χορ Στάντιον»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάνιελ Σταλχάμαρ (Σουηδία)

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου