ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Θάνατος παντού στη Ρωσία - 14.000 οι νεκροί!

 





Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι νεκροί είναι πάνω από 7.000 στη Μόσχα και τουλάχιστον άλλοι τόσοι υπολογίζονται στην υπόλοιπη χώρα, λόγω των πυρκαγιών, του τοξικού νέφους και του πρωτοφανούς καύσωνα. Παράλληλα, υπολογίζεται πως οι ζημιές θα φτάσουν τα...
15 δισ. δολάρια.Σήμερα οι συνθήκες στη ρωσική πρωτεύουσα είναι λίγο καλύτερες απ' ότι χθες. Σε μερικά σημεία, διακρίνεται ο ουρανός μέσα από τον πυκνό καπνό.
Παρόλα αυτά, οι μετεωρολόγοι εκτιμούν πως το νέφος θα παραμείνει πάνω από την πόλη τουλάχιστον ως το τέλος της εβδομάδας.
Ωστόσο, σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου Πολιτικής Άμυνας, τα επίπεδα του μονοξειδίου του άνθρακα στη ρωσική πρωτεύουσα είναι εξαπλάσια και πλέον του ανωτάτου ορίου ασφαλείας.
Οι θερμοκρασίες αγγίζουν τους 40 βαθμούς Κελσίου (14 βαθμούς πάνω από τα συνηθισμένα επίπεδα), ενώ σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η κατάσταση δεν αναμένεται να αλλάξει πριν από αύριο.
Δύο στρατιώτες έχασαν χθες την ζωή τους στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς κοντά στο πυρηνικό κέντρο Σαρόφ, 500 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφαξ.
Περίπου 800 πυροσβέστες και στρατιώτες μάχονται κατά της πυρκαγιάς γύρω από το κέντρο αυτό που ειδικεύεται στις πυρηνικές έρευνες και ειδικά στην κατασκευή ατομικών όπλων.

Η Greenpeace προειδοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος διασποράς ραδιενεργού υλικού από τις πολλές πυρκαγιές που απειλούν στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Την οργή του ρώσου πρωθυπουργού έζησε, εκτός κάμερας όμως, ο δήμαρχος της Μόσχας ο οποίος επέστρεψε σήμερα από διακοπές και ενώ η πόλη του είναι σε κατάσταση συναγερμού εδώ και 10 ημέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου