ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Οκτώ πρόσωπα συνέλαβε η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των 172 κιλών εκρηκτικών, που κλάπηκαν από τις αποθήκες του στρατοπέδου


 




Οι συλλήψεις έγιναν, μετά από έρευνες σε υποστατικά και ανοικτούς χώρους για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ερευνήθηκαν 13, συνολικά, χώροι (υποστατικά και υπαίθριοι χώροι) και εντοπίστηκαν ένα περίστροφο, ένα κυνηγετικό όπλο, μια αμυντική χειροβομβίδα, πυροκροτητές,..
σφαίρες, πυρίτιδα κυνηγίου και διάφορα άλλα επιθετικά ή και απαγορευμένα αντικείμενα.

Οι οκτώ συλληφθέντες διερευνάται το κατά πόσο έχουν εμπλοκή στην υπόθεση κλοπής από την Εθνική Φρουρά ή γνωρίζουν άτομα που πιθανόν να εμπλέκονται.

Ο Υπουργός Άμυνας, Κώστας Παπακώστας, δήλωσε ότι γίνονται «τιτάνιες προσπάθειες» για ανεύρεση των εκρηκτικών που έχουν κλαπεί και πως τα κλιμάκια της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς εργάζονται μέρα και νύχτα για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Κληθείς να σχολιάσει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια», σύμφωνα με το οποίο ανακρίθηκαν Ελλαδίτες αξιωματικοί, εφόσον υπάρχει υπόνοια ότι τα εκρηκτικά ενδεχομένως να μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα, ο κ. Παπακώστας είπε ότι "όλα αυτά είναι φήμες. Δεν υπάρχει οτιδήποτε στο χέρι που να μπορεί να πει κανείς μετά βεβαιότητας", πρόσθεσε . Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι στο θέμα φέρεται να εμπλέκεται μέχρι και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία των Αθηνών στην Ελλάδα, ο Υπουργός Άμυνας είπε ότι «εάν γίνεται οποιαδήποτε ενέργεια προληπτική, αυτό δεν σημαίνει ότι διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου