ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης στο Δήμο Βεντζίων...


 






"Βρισκόμαστε στο Δήμο που επλήγη σοβαρά από τον καταστροφικό σεισμό του 1995 και παρ΄ όλα αυτά σήμερα μπορούμε να μιλάμε για ένα Δήμο παραγωγικό" τόνισε μεταξύ άλλων ο Νομάρχης Γρεβενών και Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης στη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο...
Βεντζίου κ. Αγνάντο, στο πλαίσιο των ενημερωτικών του επαφών με τους Δημάρχους και τους Προέδρους των Κοινοτήτων του «Καλλικρατικού» Δήμου Γρεβενών την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010.Ο Δήμος Βεντζίου, παρά το γεγονός ότι βίωσε την εσωτερική μετανάστευση κύρια των νέων προς τους όμορους Νομούς μετά το κλείσιμο των μεταλλείων της Σκούμτζας, κατάφερε στη μετά Σκούμτζα εποχή, λόγω του ορυκτού της πλούτου, να προσελκύσει το ενδιαφέρον για επενδύσεις όπου σε συνδυασμό με τη γεωργία και την κτηνοτροφία κατατάσσουν το Δήμο σε έναν από τους πιο παραγωγικούς. Ενώ το πρόγραμμα Leader που για πρώτη φορά θα εφαρμοσθεί στη περιοχή θα συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη νέων επενδύσεων και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Φράγμα του Ιλαρίωνα που καθιστά την περιοχή παραλίμνια με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή και τους κατοίκους.
Ξεκινήσαμε τόνισε μία σειρά επαφών και συναντήσεων με όλους τους Αιρετούς του Α΄ Βαθμού του νέου Δήμου Γρεβενών, με βασικό στόχο να ενημερωθούμε για την υφιστάμενη κατάσταση σε επίπεδο υποδομών και προβλημάτων. Θέλουμε οι δράσεις που είναι σε εξέλιξη αλλά και αυτές που έχουν προγραμματισθεί να συνεχισθούν και να υλοποιηθούν.
«Είσαστε πλήρως ενημερωμένος για τη περιοχή και αυτό δείχνει το έντονο ενδιαφέρον σας από την αρχή» τόνισε ο Δήμαρχος Βεντζίου κ. Αγνάντος. Ένα ενδιαφέρον που είμαι βέβαιος ότι θα συνεχισθεί και στο μέλλον. Εύχομαι Καλή επιτυχία στον αγώνα σας.
Ο κ. Κουπτσίδης σήμερα Σάββατο, θα επισκεφθεί στις 11:00 π.μ. την Κοινότητα Σμίξης και στις 13:00 την Κοινότητα Περιβολίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ  greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου