ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Έρχονται 2.600 μετατάξεις...


 





Ήδη έχει εκδοθεί η πρώτη εγκύκλιος  για την μετάταξη 400 υπαλλήλων τεχνικών υπηρεσιών από 13 Περιφέρειες προς τους νέους δήμους ενώ το πολύ ως τις αρχές του Σεπτέμβρη θα έχουν εκδοθεί οι εγκύκλιοι για τη μετακίνηση άλλων 2.600 υπαλλήλων των περιφερειών και των νομαρχιών που καταργούνται...
Σύμφωνα με την προηγούμενη εγκύκλιο “το μόνιμο προσωπικό και το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των καταργούμενων Τμημάτων Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΥΔΚ) των Κρατικών Περιφερειών, που υπηρετεί μόνο κατά την 01.01.2010 και κατέχει οργανικές ή προσωποπαγείς θέσεις κλάδων ή ειδικοτήτων τεχνικού ή γεωτεχνικού προσωπικού μετατάσσεται αυτοδικαίως σε υφιστάμενες ή ιδρυόμενες Τεχνικές Υπηρεσίες των δήμων της έδρας του αντίστοιχου νομού ή σε άλλους δήμους όπου λειτουργούσαν οι καταργούμενες ΤΥΔΚ”.
Στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών διαβεβαιώνουν πως όπου και αν μεταταγούν οι υπάλληλοι αυτοί τα μισθολογικά και τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα θα διασφαλιστούν πλήρως, όμως οι μετατάξεις έχουν σκορπίσει ανησυχία μεταξύ των 80.000 υπαλλήλων σε Δήμους, Περιφέρειες και Νομαρχίες καθώς ο Καλλικράτης ήρθε και άλλαξε τα πάντα.
Οι θέσεις που δεν θα καλυφθούν από τις εθελοντικές μετατάξεις θα στελεχωθούν με υποχρεωτική μετακίνηση προσωπικού. Αυτό θα πρέπει να γίνει μάλιστα μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου καθώς έρχονται εκλογές και ο νόμος απαγορεύει κάθε υπηρεσιακή αλλαγή ένα μήνα πριν τις εκλογές.
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου