ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στην εκδήλωση του Συλλόγου Σαρακήνας και στην 28η Γιορτή Κρασιού στο Τρίκωμο...









Τον Πρόεδρο κ. Μπουκάλη και τα Μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακήνας συνεχάρη ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Αυγούστου 2010, για την πλούσια δράση του Συλλόγου...
«Είστε ένας Σύλλογος τόνισε που πρωτοπορεί πολιτιστικά και σας αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια», ενώ συνεχάρη προσωπικά τον κ .Μπουκάλη ο οποίος είναι και χοροδιδάσκαλος του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης για την προσφορά του στην παράδοση των Γρεβενών διδάσκοντας τοπικούς χορούς στα νεότερα και μεγαλύτερα μέλη του Συλλόγου.


«Δώσατε φέτος τη δυνατότητα στους κατοίκους των Δ.Δ. και των Κοινοτήτων του Νομού, που δεν διαθέτουν χορευτικά τμήματα, με τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης στις εκδηλώσεις τους, να νοιώσουν υπερήφανοι για την πλούσια παράδοση μας στο χορό αλλά και να διασκεδάσουν μαζί σας και αυτό έγινε για πρώτη φορά».
Θα είμαστε δεσμεύτηκε κοντά σε κάθε δραστήριο Σύλλογο και μελλοντικά από όποια θέση και αν βρισκόμαστε.
Στην εκδήλωση του Συλλόγου της Σαρακήνας παρέστησαν επίσης η Αντινομάρχης της Ν.Α. Γρεβενών κα Αικατερίνη Πέτρου και η Νομαρχιακή Σύμβουλος κ.α Βάια Ντάγκα- Μπιρμπίλη.
Το ίδιο βράδυ ο Νομάρχης κ. Κουπτσίδης προσκεκλημένος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Απανταχού Τρικωμιωτών « Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» παρέστη στην 28η Γιορτή Κρασιού στο Τρίκωμο όπου και διασκέδασε με τους κατοίκους του χωριού αλλά και τους επισκέπτες.


Τον κ. Νομάρχη συνόδευαν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γρεβενών κ. Ανδρέας Τόσκας, οι Κυρίες Αντινομάρχες της Ν.Α. Γρεβενών Αικατερίνη Πέτρου και Παναγιώτα Τσιώτα- Μπαλοδήμου και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Αρμπάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου