ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Έχασε σήμερα τα ξημερώματα, τη μάχη για τη ζωή ο 35χρονος χειριστής του F16


 






Κατέληξε σήμερα ο πιλότος που τραυματίστηκε σοβαρά στη σύγκρουση των δύο F-16 στον αέρα, την περασμένη Πέμπτη.Ο Ιωσήφ Αναστασάκης έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στη λεκάνη. Νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου...
Το απόγευμα το Σαββάτου, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 33χρονο χειριστή F16 Αναστάσιο Μπαλατσούκα, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία κατά τη σύγκρουση.Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τις συνθήκες της σύγκρουσης των δύο μαχητικών F-16, που σημειώθηκε ανοιχτά της νήσου Χρυσής.
Από την έρευνα αναμένεται να διαπιστωθεί εάν υπήρξε έλλειψη επίβλεψης, παράλειψη κανόνων, ατυχής χειρισμός ή τεχνικό πρόβλημα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δευτερόλεπτα πριν το τραγικό συμβάν τα αεροσκάφη είχαν εμπλακεί σε μία σκληρή αερομαχία, σε οριακές συνθήκες. Η σύγκρουση των δύο μαχητικών αεροσκαφών (ένα μονοθέσιο και ένα διθέσιο, από την 340 Μοίρα της 115 Πτέρυγα Μάχης με έδρα τη Σούδα Χανίων) έγινε κατά τη διάρκεια άσκησης για προσομοίωση αναχαίτισης σε χαμηλό ύψος.

2 σχόλια:

  1. Όταν χάνουν έτσι τη ζωή τους δύ ο νέοι και σημαντικοί άνθρωποι οργίζεσαι. Όταν ο Βενιζέλος βγαίνει στις οθόνες και δράττεται της ευκαιρίας να καλοπιάσει αυτούς που απαξίωσε ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή