ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

«Παραμυθένιος» γάμος για την κόρη του Μπιλ Κλίντον, Τσέλσι - Κόστος 4 εκατ...

 






Η Τσέλσι Κλίντον, μοναχοκόρη του πρώην προέδρου τον ΗΠΑ και της υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Ομπάμα είπε το "ναι" στον Μαρκ Μεζβίνσκι στη διάρκεια τελετής που οι γονείς της θέλησαν να κρατήσουν απόλυτα μυστική...
"Σήμερα παραβρεθήκαμε με μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση, σε μια μοναδική τελετή στο Αστορ Κορτς, στο γάμο της Τσέλσι και του Μαρκ, οι οποίοι είχαν κοντά τους τις οικογένειες και τους στενούς φίλους τους", ανακοίνωσε ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον.


"Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη ημέρα για να γιορτάσουμε την αρχή της νέας τους ζωής και είμαστε πολύ χαρούμενοι που δεχόμαστε τον Μαρκ στην οικογένειά μας", επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ζεύγους Κλίντον.


Η δήλωση αυτή ουσιαστικά δεν απάντησε σε κανένα από τα ερωτήματα και τις υποθέσεις σχετικά με το γάμο, που τελέστηκε στο Αστορ Κορτς, ένα ιστορικό κτήμα πάνω στον ποταμό Χάντσον, στο χωριό Ρίνεμπεκ, που απέχει περίπου 160 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Νέας Υόρκης.


Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου δημοσιογράφοι και πολύς κόσμος συγκεντρώθηκαν στο Ρίνεμπεκ, όπου επικρατούσε εορταστική ατμόσφαιρα. Ορισμένοι από αυτούς προσπάθησαν να μάθουν από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου Μπικαμ Αρμς ποιοι είναι καλεσμένοι στο γάμο, αλλά δεν κατάφεραν τίποτε γιατί οι εργαζόμενοι είχαν δεσμευτεί με ειδικό συμβόλαιο ότι δεν θα αποκαλύψουν κανένα στοιχείο.


Οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει έκαναν λόγο για 400 με 500 καλεσμένους, ενώ για το νυφικό της Τσέλσι μάλλον είναι δημιουργία της Βέρα Γουάνγκ.


Για να μην πλησιάσουν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι στο τεράστιο κτήμα, οι δρόμοι που οδηγούν σε αυτό είχαν κλείσει και είχαν απαγορευτεί οι πτήσεις πάνω από την περιοχή.


Το τεράστιο κτήμα Αστορ Κορτς άνηκε στον Τζον Τζέικομπ Αστορ ο οποίος χάθηκε στο ναυάγιο του Τιτανικού. Την διαμόρφωσή του είχε αναλάβει ο αρχιτέκτονας Σάνφορντ Γουάιτ.


Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, μόνο τα συστήματα κλιματισμού στις τέντες στοίχισαν 600.000 δολάρια και ο στολισμός με λουλούδια που ανέλαβε ο "ανθοπώλης των σταρ" Τζεφ Λίθαμ, κόστισε 500.000 δολάρια.


Η 30χρονη Τσέλσι και ο 32χρονος Μαρκ γνωρίστηκαν όταν ήταν έφηβοι σε κατασκήνωση που είχε οργανώσει το Δημοκρατικό Κόμμα.
NEWSIT

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ;

    ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή