ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ο Καιρός: Τους 41 βαθμούς Κελσίου θα αγγίξει το θερμόμετρο σήμερα...

Η θερμότερη, μέχρι τώρα, ημέρα του φετινού καλοκαιριού αναμένεται να είναι η σημερινή, ιδίως στα ανατολικά και νότια, καθώς η εξασθένηση των ανέμων αναμένεται να ανεβάσει... τον υδράργυρο έως και τους 41 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές της χώρας. Έτσι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 41 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 μποφόρ. Μόνο κατά τόπους οι βοριάδες θα φτάσουν τα 4-5 μποφόρ.
Ασθενείς θα είναι οι άνεμοι και στην Αττική, με το θερμόμετρο να δείχνει 40 βαθμούς, ενώ στο κέντρο της πόλης τους 41 υπό σκιά.
Θερμοκρασίες έως και 39 βαθμούς θα επικρατήσουν στην υπόλοιπη χώρα, με εξαίρεση τα νησιά του Ιονίου και τα Δωδεκάνησα, όπου η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 36-37 βαθμούς.
Την Τετάρτη προβλέπεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας, αλλά ουσιαστικά η ζέστη θα διατηρηθεί έως την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο, ισχυρό μελτέμι αναμένεται να ρίξει αισθητά τη θερμοκρασία κατά 4-5 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου