ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Νεκρός βρέθηκε σήμερα στο αυτοκίνητο του σε ηλικία 43 ετών ο Αντόνιο Πέτιγκριου, ένας από τους κορυφαίους αθλητές στίβου με εμπλοκή στο σκάνδαλο ντόπινγκ της BALCO..










Ο Πέτιγκριου αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400 μέτρα το 1991 στο Τόκιο.Στις επόμενες διοργανώσεις του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου (1997 στην Αθήνα, 1999 και 2001) ήταν μέλος της ομάδας 4Χ400 των ΗΠΑ που κατακτούσε τα χρυσά μετάλλια. Έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς...
Αγώνες του Σίδνεϊ και κατετάγη 7ος στον τελικό των 400 μέτρων.
Την θλιβερή είδηση έδωσε στη δημοσιότητα το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, όπου ο εκλιπών εργαζόταν ως βοηθός προπονητή στίβου, χωρίς να αναφερθούν τα αίτια του θανάτου του. Όλα του τα μετάλλια -πλην αυτού του Τόκιο- του αφαιρέθηκαν το 2008, όταν παραδέχθηκε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο ντόπινγκ της BALCO. Είχε προκαλέσει, τότε, πολύ μεγάλη εντύπωση η ανάμειξη του Πέτιγκριου, καθώς ποτέ το όνομά του δεν είχε συνδεθεί με χρήση αναβολικών ουσιών (μεταξύ άλλων ερυθροποιητίνη). Μετά την ομολογία του, όταν ήταν ήδη 41 ετών και είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τού επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού δύο χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου