ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Η 4η Αστρογιορτή από τη Ν.Α. Γρεβενών...


Την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010 στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010» πραγματοποιήθηκε η 4η Αστρογιορτή που διοργάνωσε η Νομαρχιακή...
Αυτοδιοίκηση Γρεβενών στο πάρκο Μερά, σε συνεργασία με τους φορείς υλοποίησης του έργου «Αστρονομικό, Εκπαιδευτικό Πάρκο Όρλιακα» και την εταιρεία «ΔΙΟΨΙΣ».
Πλήθος Κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση με ζωηρό ενδιαφέρον για τα αστρικά φαινόμενα. 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μέσω των τηλεσκοπίων των ερασιτεχνών αστρονόμων που στήθηκαν τη σύνοδο των πλανητών Αφροδίτης, Κρόνου, Άρη με τη Σελήνη των 3 ημερών στο σημείο των φθινοπωρινών ισημεριών, τον ανατέλλοντα Δία και άλλα αξιοθέατα του Ουρανού όπως τα σφαιροτό σμήνος του Ηρακλή αλλά και περσίδες διάττοντες αστέρες. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δύο αστρονόμοι του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου, εκπροσωπώντας το νέο αστεροσκοπείο της Βιντογέβιτσας στο πλαίσιο συνεργασίας τους με το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα. Ο Γρεβενιώτης Αστροφυσικός και Συνεργάτης της Νάσα κ. Θανάσης Οικονόμου και οι συνεργάτες του παρουσίασαν στιγμιότυπα από την επίσκεψή τους στα Νησιά του Πάσχα και απάντησαν πρόθυμα σε κάθε ερώτηση που τους απευθύνθηκε. Η βραδιά έκλεισε ευχάριστα για μικρούς και μεγάλους με μια παράσταση «Καραγκιόζη» με θέμα «Ο Καραγκιόζης στο Αστεροσκοπείο του Όρλιακα» και το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Αύγουστο του 2011.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών κ. Αναστάσιος Μαρκόπουλος, η Αντινομάρχης κ. Αικατερίνη Πέτρου , η Αντινομάρχης κ. Παναγιώτα Τσιώτα – Μπαλοδήμου, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Γρεβενών κ. Οδυσσέας Βλάχος και οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ. Γεώργιος Αρμπάρας , κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, κ. Χρήστος Λιόλιος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Ν.Α. Γρεβενών για θέματα παιδείας και Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Μιχαλογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου