ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Επιπλώστε το σπίτι σας με 500 ευρώ! - Διαβάστε πως σε μέρες κρίσης μπορεί κάποιος να εξοικονομήσει χρήματα γρήγορα και εύκολα μέσω ίντερνετ...



Μεγάλος καναπές 120 ευρώ
Καναπές μεγάλος 120€







Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και μπορεί να μας προσφέρει λύσεις οικονομικές και ποιοτικές, αυτό σκεφτόταν και ο κ.Χρήστος Μπόχτσος διαχειριστής ενός έξυπνου site πώλησης οικιακού εξοπλισμού. Μιλώντας στο NewsIt ο κ.Μποχτσος μας εξηγεί ότι η ιδέα της προσπάθειας του ξεκίνησε όταν ήταν φοιτητής,...
ολοκλήρωσε τις σπουδές του και δεν του χρειαζόταν άλλο ο οικιακός εξοπλισμός που είχε αγοράσει.

Τότε λοιπόν δημιούργησε το pareparepare.gr το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές τελειόφοιτους -και όχι μόνο- που δεν μπορούν να μεταφέρουν ολόκληρο το νοικοκυριό τους στον τόπο καταγωγής τους και σε νέους φοιτητές που ψάχνουν φθηνά έπιπλα. Συνεννόηση, ανταλλαγή και όλοι είναι ευχαριστημένοι!

Ποιος είπε ότι το να επιπλώσεις ένα σπίτι είναι ακριβή υπόθεση. Στο ρεπορτάζ του NewsΙt.gr θα δείτε πως μπορείτε να βρείτε με 500 ευρώ να επιπλώσετε ένα σπίτι από την αρχή χωρίς να του λείπει τίποτα.

Παράδειγμα :

1 ΚΑΝΑΠΕΣ 3 ΘΕΣΕΩΝ, 1 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ 2 ΘΕΣΕΩΝ, 2 ΓΡΑΦΕΙΑ, 1 ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, 1 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, 1 ΨΥΓΕΙΟ, 3 ΞΥΛΙΝΑ ΣΚΑΜΠΟ, 1 ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ, 1 ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, 1 ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ, 2 ΚΟΜΟΔΙΝΑ, 1 ΣΤΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, 1 ΝΤΟΥΛΑΠΑ, 1 ΑΠΛΩΣΤΡΑ, 1 ΚΟΥΖΙΝΑ.

Τελική τιμή εξοπλισμού : 500 ευρω !

Επικοινωνήσαμε με τους υποψήφιους αγοραστές-πωλητές οικιακού εξοπλισμού και μίλησαν για την εμπειρία τους, και για το ίντερνετ.

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι 20 ετών φοιτήτρια της Παντειου και πρόσφατα μετακόμισε σε άλλο διαμέρισμα, χρειάστηκε λοιπόν να πουλήσει την κρεβατοκάμαρα της άμεσα και έτσι έγινε μέσα σε μία μέρα μόλις την κάλεσαν και την πούλησε. Η ίδια είναι φανατική του ίντερνετ και ψωνίζει πολύ συχνά καθώς το χρησιμοποιεί και ως βασικό μέσο ενημέρωσης της.
Ο κ. Θανάσης Οικονόμου είναι 32 ετών και μιλώντας στο Newsit αναφέρει πως πλέον οι βασικές του αγορές σε τεχνολογικά προϊόντα γίνονται από το διαδίκτυο και έχει εξοικονομήσει μεγάλα χρηματικά πόσα. Εκείνος όταν χρειάστηκε να πουλήσει τα έπιπλα του στο site τον κάλεσαν μετά από δυο ώρες από την δημοσίευση της αγγελίας του.

Γιατί ψωνίζουμε φθηνότερα στο ίντερνετ :

-Τα διαδικτυακά καταστήματα έχουν λιγότερα πάγια μηνιαία κόστη λόγω του οτι δεν χρειάζονται μεγάλες εγκαταστάσεις
-Συνήθως έχουν μικρό απόθεμα σε προιόντα και δεν ξοδεύουν για stock
-Eπίσης τα κόστη λειτουργίας είναι μειωμένα επειδή έχουν λίγο προσωπικό
-Έχουν μεγάλη ευκολία να αλλάξουν τους προμηθευτές τους για όλα τα προιόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου