ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Σε 6μηνη αργία επειδή είναι υπέρβαροι! - 28 υπάλληλοι της Turkish Airlines πρέπει να αδυνατίσουν για να ξαναδουλέψουν...

 





Σε υποχρεωτική εξάμηνη άδεια, άνευ αποδοχών, έθεσε 28 αεροσυνοδούς της η Turkish Airlines, επειδή είναι υπέρβαροι! Η Τουρκική αεροπορική εταιρεία καθήλωσε στο έδαφος 28 μέλη του ιπτάμενου προσωπικού, επειδή ζυγίζουν υπερβολικά, δίνοντάς τους διορία έξι μηνών να χάσουν βάρος για να μπορέσουν να επιστρέψουν στην ...εργασία τους.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Haber Turk», οι εργαζόμενοι, 13 από τους οποίους είναι γυναίκες, θα βρίσκονται σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών μέχρι να χάσουν τα κιλά που πρέπει, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των Τουρκικών Αερογραμμών.
Η εταιρεία είχε προειδοποιήσει από καιρό τους 28 υπαλλήλους ότι πρέπει να χάσουν βάρος. «Βάρος και ύψος είναι δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες για όλες τις εταιρείες. Αποτελούν σημαντικά κριτήρια για την εμφάνιση και την ικανότητα κίνησης», γράφει η ανακοίνωση της εταιρείας.Ο Ιζέτ Λεβί, επικεφαλής της ένωσης πληρωμάτων καμπίνας, δήλωσε στην εφημερίδα ότι πρέπει να χάσει δέκα κιλά και να φτάσει τα 96 κιλά εάν θέλει να επιστρέψει στη θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου