ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Παίρνουν διαζύγιο μετά από 60 χρόνια οι γονείς του Μάικλ Τζάκσον! - Ο Τζο κατηγορεί την Κάθριν για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ!


 





Προφανώς περνούσαν ...καλά 59χρόνια και τώρα στα γεράματα αποφάσισαν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους!Τραγικές καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον του Τζάκσον, αφού η μητέρα του Μάικλ αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της και να πάρει διαζύγιο από τον 81χρονο Τζο Τζάκσον... Η ίδια θυμήθηκε τώρα πως δεν αντέχει άλλο την βάναυση συμπεριφορά του συντρόφου της.
Τα τελευταία πέντε χρόνια το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, αλλά μετά τον ξαφνικό χαμό του γιού τους δεν άντεξαν την προσποίηση. Οι μάσκες έπεσαν και η Κάθριν Τζάκσον κατέθεσε αίτηση διαζυγίου!
Ο Τζο Τζάκσον κατηγορείται για κακοποίηση απέναντι στον Μάικλ, αλλά η πρόσφατη δήλωσή του για την Κάθριν : “την ικέτευα να πάει να μείνει μαζί του, αλλά εκείνη επέμενε ότι ο Μάικλ χρειαζόταν την ησυχία του!».
Ο εκπρόσωπος της μητέρας του Μάικλ δήλωσε στον τύπο πως οι αιχμές του Τζο και οι έμμεσες κατηγορίες για τους χειρισμούς της στην περίπτωση του γιού τους, ξεχείλισε στο ποτήρι : “Ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι ο Τζο Τζάκσον και ο ίδιος φροντίζει να μας κάνει να μη ξεχνάμε ποτέ!” ήταν η απάντηση της.
Συμπέρασμα: τα πολλά λεφτά και η δόξα αλλοιώνουν τους ανθρώπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου