ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Ένας 68χρονος άνδρας για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία πυροβόλησε χθες το βράδυ και σκότωσε με την καραμπίνα του ένα ζευγάρι και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα τα οποία νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Λαμίας..- Όλα έγιναν στον οικισμό Καφκί, ανάμεσα στα χωριά Ράχες και Αχλάδι...

Δύο ανθοδέσμες στο σημείο της τραγωδίας και τα αρχικά των ονομάτων των δύο νεκρών σχηματισμένα με βότσαλα (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)





Ο 68χρονος είχε πάει για ψάρεμα και η μοίρα ήθελε στην ίδια παραλία, να βρίσκεται και μια παρέα περίπου 10 ατόμων. Όλοι γείτονες και γνωστοί του...
Άρχισε να καυγαδίζει μαζί τους και τα αίματα άναψαν! Ο δράστης κατέληξε να πυροβολεί εν ψυχρώ και να σκοτώνει ένα ζευγάρι ηλικίας 59 και 49 ετών, οι οποίοι μάλιστα ήταν συγγενείς και κουμπάροι του!..Την ώρα του μακελειού τραυματίστηκε επίσης μια κοπέλα στο πρόσωπο από τα σκάγια, ενώ ο δράστης μαχαίρωσε και πυροβόλησε και έναν 52χρονο!Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, στο οποίο βρισκόταν η σύζυγός του και το μόλις τριών μηνών εγγονάκι του! Από τις 02.00 τα ξημερώματα που ξεκίνησε το θρίλερ, ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη του δράστη στις 08.00 το πρωί. Οι αστυνομικοί μάλιστα, χρειάστηκε να τον πυροβολήσουν για να καταφέρουν να τον συλλάβουν...
Το χρονικό της τραγωδίας
2.10΄μετά τα μεσάνυχτα: Ο "Μητσάρας ο ψαράς", όπως τον αποκαλούν οι κάτοικοι της περιοχής, πάει για ψάρεμα όπως σχεδόν κάθε βράδυ.
Φτάνοντας στην παραλία συναντά μια παρέα 10 περίπου ατόμων. Γείτονες, κουμπάροι και φίλοι του....
Κάποιος πετάει μια κουβέντα και τα αίματα ανάβουν. Άλλωστε όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, ο 68χρονος δεν ήθελε και πολύ για να ξεκινήσει καυγάδες... Ο ψαράς που κρατά μαχαίρι επιτίθεται και μαχαιρώνει έναν 52χρονο από τη παρέα.
Μέχρι να συνέλθουν οι υπόλοιποι, ο δράστης φεύγει για το σπίτι του και επιστρέφει με την καραμπίνα του.Πυροβολεί τον 52χρονο, που είχε μαχαιρώσει νωρίτερα και μετά στρέφει το όπλο στους κουμπάρους του. Τους σκοτώνει εν ψυχρώ...
Τραυματίζει στο πρόσωπο μια 25χρονη κοπέλα, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν έχει προλάβει να απομακρυνθεί.
Το ασθενοφόρο που μετέφερε το δράστη (ΦΩΤΟ lamiaReport.gr)
Ο δράστης, μετά το φονικό, κατευθύνεται σε διπλανό σπίτι, σε κατάσταση αμόκ. Οι γείτονες καταλαβαίνουν τι έχει γίνει και κλειδαμπαρώνονται στη σοφίτα. Ο 68χρονος με μανία προσπαθεί να σπάσει την πόρτα και το παράθυρο, ευτυχώς όμως δεν τα καταφέρνει. Πηγαίνει στο σπίτι του και ταμπουρώνεται.

Φτάνει η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο δράστης πυροβολεί και δεν τους αφήνει να πλησιάσουν τους τραυματίες και τους νεκρούς, αφού πρέπει να περάσουν από το στενό που είναι το σπίτι του, πριν φτάσουν στην παραλία.Μέσα στο σπίτι βρίσκεται η γυναίκα του και η μόλις 3 μηνών εγγονή τους. Ύστερα από διαπραγματεύσεις, επιτρέπει στο γαμπρό του να μπει στο σπίτι και να απομακρύνει το μωρό και τη πεθερά του.
Οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει όλη την περιοχή (ΦΩΤΟ lamiaReport.gr)
Έχει ξημερώσει και το σπίτι του δράστη είναι περικυκλωμένο από αστυνομικούς, ενώ έχει αποκλειστεί κάθε πρόσβαση προς τον οικισμό, και από το Αχλάδι και από τις Ράχες.
Στις 8.10 το πρωί ο δράστης βγαίνει από το πίσω μέρος του σπιτιού και κατευθύνεται προς την παραλία. Οι αστυνομικοί τον καλούν να παραδοθεί και αυτός απαντά με πυροβολισμούς. Τελικά τον πυροβολούν και τον τραυματίζουν...Στις 8.50΄το ασθενοφόρο μεταφέρει τον 68χρονο "μακελάρη" στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ο 52χρονος, ενώ στο νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε η 25χρονη που τραυματίστηκε στο πρόσωπο και κινδυνεύει να χάσει το ένα της μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου