ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Νέο φιάσκο σε αστυνομικό τμήμα – Απέδρασαν 8 κρατούμενοι...

 





Οκτώ άτομα απέδρασαν από το αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου σημερα τα ξημερώματα. Οι κρατούμενοι ξεκόλλησαν τα κάγκελα του κρατητηρίου και έφυγαν από την πίσω πλευρά του κτιρίου, χωρίς ο σκοπός της εισόδου να αντιληφθεί το παραμικρό. Είναι χαρακτηριστικό ότι το γεγονός έγινε.. αντιληπτό μόλις το πρωί της Κυριακής από τους άνδρες του Τμήματος.
Για άλλη μια φορά οι αστυνομικοί πιάστηκαν στον ύπνο αφού δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε απόδραση από αστυνομικό τμήμα. Όμως σίγουρα οκτώ άτομα δεν έχουν αποδράσει ποτέ ξανά μαζί από ένα αστυνομικό τμήμα. Οι δράστες είναι αλλοδαποί από το Πακιστάν, Αφγανιστάν και Παλαιστίνη. Μάλιστα και την προηγούμενη βδομάδα ένας κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού κατάφερε να αποδράσει κάτω από τα μάτια των φρουρών.
Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό που μέχρι στιγμής έχει αποδώσει την... επανασύλληψη μόνο των δύο από τους φυγάδες ενώ οι υπόλοιποι καταζητούνται.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ο ανθυπαστυνόμος και ο αστυφύλακας, οι οποίοι εκείνη την ώρα εκτελούσαν καθήκοντα αξιωματικού υπηρεσίας. Παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση για ελευθέρωση κρατουμένων από αμέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου