ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης στην 8η Γιορτή μανιταριού και στη Σαμαρίνα...










Με απόλυτη επιτυχία, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έληξαν οι εκδηλώσεις της 8ης Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού που πραγματοποιήθηκαν από τις 19 έως τις 22 Αυγούστου 2010 στην Κοινότητα Φιλιππαίων στις κατασκηνώσεις « Κουρούνας»...
Μία εκδήλωση που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες που συρρέουν από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να γνωρίσουν και να γευθούν ένα προϊόν που απλόχερα μας χαρίζει η γη των Γρεβενών, να θαυμάσουν τις ομορφιές του νομού και να νοιώσουν την Γρεβενιώτικη φιλοξενία. Ένα κορυφαίο γεγονός μανιταροφιλίας και μανιταρογνωσίας που κάνει τα Γρεβενά σημαντικό τουριστικό προορισμό.
Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο οποίος παρέστη το βράδυ της Παρασκευής 20 Αυγούστου στη μανιταρογιορτή, στο σύντομο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. των μανιταρόφιλων για τα πολύ καλά λόγια που είπε αναφορικά με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών τόνισε μεταξύ άλλων: «εσείς οι ίδιοι οι μανιταρόφιλοι προκαλέσατε την αρωγή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών ώστε να γίνει η εκδήλωση αυτή θεσμός αλλά και να αναδειχθεί το προϊόν και η περιοχή των Γρεβενών.
Αυτό που πρέπει να διεκδικήσουμε ως τοπική κοινωνία είναι η κατασκευή ενός θεματικού πάρκου σε μία έκταση 100 στρεμμάτων, ώστε να αναδείξουμε την περιοχή και το προϊόν ακόμη περισσότερο, ενώ δεσμεύθηκε και στη μελλοντική στήριξη των εκδηλώσεων.
Θα είμαστε δίπλα σας τόνισε από όποια θέση και αν βρισκόμαστε ώστε με κάθε τρόπο να πάρουν σάρκα και οστά αυτά που οραματίζεσθε και που θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία στο τόπο μας.
Τέλος τόνισε με έμφαση ότι τους ανθρώπους που αποτελούν και αποτέλεσαν την ψυχή αυτής της εκδήλωσης νομίζω ότι τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».
Τον κ. Νομάρχη συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας και η Αντινομάρχης της Ν.Α. Γρεβενών κ. Αναστάσιος Μαρκόπουλος και κα Αικατερίνη Πέτρου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Παιδείας κ. Κων/νος Μιχαλογιάννης και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Τιμολέων Κοψαχείλης.
Να τονίσουμε ότι η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παλαιοντολογικά ευρήματα της Μηλιάς Γρεβενών.

Το ίδιο βράδυ ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου της Κοινότητας Σαμαρίνας κου Τζήμα επισκέφθηκε την Κοινότητα Σαμαρίνας όπου και διασκέδασε με τους κατοίκους του χωριού σε ένα καθαρά παραδοσιακό γλέντι.

4 σχόλια:

  1. Σχόλιο που βρήκα στο τομακτικό, τσεκαρετο

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/8_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστο το σχολιο δεν καταλαβα τι θα πει οικονομικη βοηθεια και η νομαρχια καιρος να κοψει τις βοηθειες σε χορους και γλεντια γιατι ειναι προκλητικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ακούστηκε βρε φίλε η Νομαρχία ή ο κάθε Δήμος να δίνει αλόγιστα χρήματα για την κάθε διοργάνωση που κάνει ο κάθε σύλλογος όταν στην πόλη των Γρεβενών ενώ είναι απλήρωτοι ελεύθεροι επαγγελματίες από τους Δήμους και τις Νομαρχίες? Καιρός να μπει μια τάξη και να είμαστε λιγότερο λαϊκιστές στο μοίρασμα του δημοσίου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή