ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Με γκολ του Ρούις στο 93΄ο Άρης επικράτησε με 1-0 της Αούστρια Βιέννης στο “Κλεάνθης Βικέλιδης” και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ - Δείτε το VIDEO...

 




Οι κιτρινόμαυροι παρουσίασαν δύο διαφορετικά πρόσωπα σε σημεία να αναρωτιέται κανείς αν ήταν η ίδια ομάδα μέχρι το 60΄ σε σχέση με αυτή που αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο. Η Αούστρια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2΄ο Σηφάκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση μετά... από σουτ του Γιουν. Ο διεθνής γκολκίπερ είπε “όχι” στον Λιντς στο 15΄και στον Μπάουμγκαρτλινγκερ στο 35΄, την ώρα που οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στη αντίπαλη εστία. Στο 38΄οι Αυστριακοί είχαν δοκάρι με τον Μπάουμγκαρτνλινγκερ και στο 45΄ το σουτ του Λιντς έγλειψε το δοκάρι του Σηφάκη.
Μετά από 49 λεπτά οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φόρα με την κεφαλιά του Μίτσελ, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 55΄με τον Γιουν. Και ξαφνικά οι παίκτες του Κούπερ “ξύπνησαν” και πήραν τα ηνία του αγώνα. Στο 56΄ σουτ του Τσέζαρεκ έφυγε μόλις άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν η κεφαλιά του Ρούις στο 64΄και το σουτ του Κόκε στο 67΄. Ο Ισπανός επιθετικός σημάδεψε το δοκάρι στο 70΄, ενώ τρία λεπτά αργότερα σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ρούις που νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Αυστριακών. Δεν συνέβη το ίδιο όμως και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν και πάλι ο Κόκε με κεφαλιά έστρωσε στον Ρούις, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους φίλους του Άρη στα ουράνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Οριόλ, Ρονάλντο Γκιάρο, Τόχα (79' Πρίττας), Ναφτί, Τσεσνάουσκις (60' Μενδρινός), Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ (64' Τσέζαρεκ)

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Καρλ Ντάξμπαχερ): Λίντνερ, Βόρισεκ, Ντράγκοβιτς, Μαργκράιτερ, Σούτνερ, Κλάιν, Λίεντλ, Χλίνκα, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Λιντς, Γιουν (81' Στάνκοβιτς)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου