ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Δεν φυλακίζεται η Γερμανίδα που «έσπερνε» Aids ...

 





Σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή καταδικάστηκε η γερμανίδα τραγουδίστρια Νάντια Μπενάισα για τη μετάδοση του ιού του AIDS σε ερωτικό της σύντροφο, από τον οποίο απέκρυψε ότι ήταν οροθετική. Η 28χρονη γερμανίδα ποπ σταρ, μέλος του γυναικείου συγκροτήματος No Angels,.. είχε ομολογήσει στο δικαστήριο ότι δεν αποκάλυψε στον άνδρα, ο οποίος είναι σήμερα 34 ετών, ότι ήταν φορέας του ιού κατά τη διάρκεια της σχέσης τους το 2004.
Η Μπενάισα καταδικάστηκε χθες στην ποινή αυτή από δικαστήριο του Ντάρμστατ, στη δυτική Γερμανία, καθώς κρίθηκε ένοχη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κάνοντας σεξ χωρίς προφυλάξεις.
Η κατηγορούμενη κρίθηκε επίσης ένοχη για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης για δύο σεξουαλικές επαφές που είχε επίσης χωρίς προφυλάξεις με έναν άλλον ερωτικό σύντροφο, ο οποίος δεν μολύνθηκε από τον ιό του AIDS.Χθες, ένας ιολόγος από από το Μόναχο, ο Γιόζεφ Έμπερλε δήλωσε σχεδόν βέβαιος ότι η Μπενάισα ευθύνεται για τη μόλυνση του ενάγοντα, καθώς το στέλεχος του ιού HIV που φέρει είναι το ίδιο με αυτό της κατηγορούμενης.
«Λυπάμαι ειλικρινά από τα βάθη της καρδιάς μου», επανέλαβε χθες, παραμονή της έκδοσης της απόφασης, η κατηγορούμενη. Η ποπ σταρ κινδύνευε με την επιβολή ποινής κάθειρξης έως 10 ετών, αλλά ο εισαγγελέας Πέτερ Λίζενφελντ ζήτησε να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επειδή ομολόγησε.
«Έδειξε ότι έχει αναγνωρίσει το λάθος της», σημείωσε. Η Μπενάισα είχε ομολογήσει στο δικαστήριο ότι απέκρυψε από τον ενάγοντα ότι ήταν οροθετική, όπως επίσης και από τον άλλο ερωτικό της σύντροφο, ο οποίος δεν μολύνθηκε από τον ιό.
«Θα το μετανιώνω σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου», είπε χθες η γνωστή τραγουδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου