ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Καιρός: Σποραδικές βροχές την Κυριακή - Ενισχύονται οι βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο - Δείτε τον καιρό όλης της εβδομάδας


 




Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα προβλέπονται για αύριο ενώ οι άνεμοι στο Ιόνιο το απόγευμα θα είναι ενισχυμένοι. Πιο αναλυτικά:Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές... βροχές η καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά από το βράδυ βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ με ενίσχυση στα βόρεια το βράδυ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα όποτε είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά της βόρειας Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 βαθμούς.
 
Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Στα νησιά του
ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και από το μεσημέρι 5 τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 34 βαθμούς.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 και στα ανατολικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσεις τους 36 βαθμούς.
Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσες παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 πρόσκαιρα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσεις τους 33 βαθμούς Κελσίου.
Για τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Την Τρίτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Για την Τετάρτη προβλλέπονται στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά ηπειρωτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά μεταβλητοί 3 και στα νότια δυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόογη μεταβολή.
Την Πέμπτη αναμένονται στα βορειοανατολικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες ενω ο καιρός θα βελτιωθεί απο το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου