ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ...

 







Περιθώριο έως το Σεπτέμβριο για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας δίνει η τρόικα. Μέχρι τότε, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος η ηγεσία του οποίου είχε συνάντηση με την τρόικα, η κυβέρνηση πρέπει να έχει λάβει τις τελικές αποφάσεις.Σύμφωνα με πληροφορίες...
η ηγεσία του υπουργείου παρουσίασε εναλλακτικό σχέδιο με το οποίο προτείνει να αποφευχθεί η πώληση υδροηλεκτρικών μονάδων.Στο μεταξύ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή On Line o γγ. της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Κώστας Κατσαρός, είπε ότι η πώληση υδροηλεκτρικών ή λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ θα έχει ως αποτέλεσμα το διπλασιασμό της τιμής της κιλοβατώρας από 15% έως 40%. Προειδοποίησε μάλιστα με μπλακάουτ διαρκείας σε περίπτωση που η κυβέρνηση θέσει θέμα απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας. «Στην παραγωγή και στα ορυχεία η απελευθέρωση έχει γίνει. Δεν φταίει η ΔΕΗ αν οι ιδιώτες δεν την έχουν προωθήσει ικανοποιητικά» πρόσθεσε.
«Η ΔΕΗ δεν τεμαχίζεται, δεν εκχωρείται δεν πουλιέται» σημείωσε, παραφράζοντας τη γνωστή ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου για το ΠΑΣΟΚ.
ΣΚΑΙ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου